Οι επιδόσεις των αθλητών της Μυκόνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οι επιδόσεις των αθλητών της Μυκόνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

 

 
Με θετικό πρόσημο έκλεισαν οι εμφανίσεις των αθλητών της Μυκόνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Εξαιρετική η εμφάνιση της Μαρίας Νάζου που κατέκτησε την 4η θέση στα 80 μέτρα, (δείτε ΕΔΩ) ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Σοφιλένα Πελτετζή η οποία επίσης έλαβε μέρος στα 80 μέτρα και σημείωσε αξιόλογο ατομικό ρεκόρ με 10.94.  Μάλιστα στην κούρσα της έδειξε πολλή ισχυρή στα πρώτα 60 μέτρα καθώς προπορευόταν με διαφορά. 
 
Νέα ρεκόρ συλλόγου σημείωσαν οι δύο παμπαίδες της Μυκονιάτικης αποστολής. Ο Νίκος Λυκούρης αγωνίστηκε στα 300 μέτρα με εμπόδια στην πρώτη του κούρσα στην απόσταση, και πέτυχε επίδοση 47.39 καταλαμβάνοντας την 13η θέση ανάμεσα σε 16 αθλητές.
 
Ο Μάνος Κωνσταντάρας επιβεβαίωσε την εντυπωσιακή του πρόοδο σημειώνοντας 3.07.48 και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ συλλόγου (3.07.60) που κατείχε ο ίδιος από την τρέχουσα χρονιά από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων. Πλέον ο Μάνος αρχίζει να φλερτάρει το φράγμα των 3 λεπτών επίδοση που φιλοδοξεί να πετύχει το 2016.
 
Η ακοντίστρια toy AOM Ιωάννα Μάλη δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, η καλύτερη της βολή περιορίστηκε στα 22.45 και κατέλαβε την 10η θέση στο αγώνισμα.
Για το επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, το 2016 οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλότεροι καθώς οι αθλητές μας που πήραν φέτος μέρος θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και του χρόνου και καθώς θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι και ωριμότεροι μπορούν να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα.
 
Σε αυτούς θα προστεθεί και η ισχυρή και πολυπληθής φουρνιά των αθλητών του 2002, δηλαδή άλλων ο Μιχάλης Καραγιάννης, ο Λευτέρης Μάτζαρης, ο Κριστιάν Ντούλα,  ο Μάνος Καβαλιέρος, η Κατερίνα Χανιώτη, η Ευγενία Χανιώτη, η Μαρίνα Ζουγανέλη, ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο και άλλοι αθλητές οι οποίοι αναμένεται να χαρίσουν στο σύλλογο διακρίσεις τόσο στα ατομικά τους αγωνίσματα όσο και στις σκυταλοδρομίες.