Παιδική παράσταση "Οι Πειρατές του Αιγαίου" στη Μύκονο

Παιδική παράσταση

 

 


Για το απόγευμα της Κυριακής είναι προγραμματισμένη η Παιδική Θεατρική Παράσταση "Οι πειρατές του Αιγαίου", στο Θέατρο της Λάκκας.

Μια λαϊκή, διαδραστική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, με θέμα την πειρατεία στο Αιγαίο. Άγνωστες αληθινές ιστορίες και παραμύθια από το παρελθόν, γεμάτες συγκίνηση, χαρά αλλά και ηρωικές στιγμές των απλών ανθρώπων, εναντίων των σκληρών, πονηρών αλλά και αδίστακτων πειρατών, παρουσιάζονται για πρώτη φορά επί σκηνής με τη συμμετοχή των μικρών θεατών.
 
Πέντε ευρηματικοί ηθοποιοί αλλάζουν σκηνικά, κοστούμια, συναισθήματα, αλλά και ρόλους επί σκηνής,  χαρίζοντας άφθονο γέλιο, χαρά και συγκίνηση.
 
Το κείμενο είναι βασισμένο στην λαϊκή μας παράδοση έχοντας αληθινές ιστορίες που διασώθηκαν από γενιά σε γενιά.
 
Η περιοδεία της θεατρικής παράστασης θα συνεχιστεί μετά τη Μύκονο στα Κουφονήσια στις 7 Αυγούστου και στη Δονούσα στις 8 Αυγούστου.
 
Η θεατρική παράσταση είναι σκηνοθεσία του Γιώργου Σουξέ, τα κοστούμια - σκηνικά της Άννας Μαχαιριανάκη, η κατασκευή σκηνικού του Βασίλη Σάβλα, η χορογραφία της Βάσιας Αγγελίδου και το λαογραφικό υλικό του Γιωργή Βενετούλια και του Ιάκωβου Ναυπλιώτη.
 
Παίζουν οι: Κατερίνα Γάβαλλα, Γιώργος Σουξές, Άρης Τσάπης, Ίρις Τσιμπρή και Γιάννης Φραγκίσκος.
 
Η παράσταση ξεκινά στις 21:00