Εκδήλωση στον Παιδικό Σταθμό Αεροδρομίου για τα Παιδικά Χωριά SOS

Εκδήλωση στον Παιδικό Σταθμό Αεροδρομίου για τα Παιδικά Χωριά SOS

 

Σε μια εποχή που η αλληλεγγύη είναι ανάγκη και ηθική υποχρέωση που απορρέει από την εξασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης κάθε ανθρώπου σε αυτό τον πλανήτη, επτά δάσκαλοι και ογδονταπέντε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό της περιοχής Αεροδρομίου, μήνες τώρα μαστορεύουν για καλό σκοπό με κάθε υλικό.
 
Ξύλο, πηλό και φελλό, πλακάκια και βοτσαλάκια, γυαλάκια και κορδελάκια είναι κάποια από τα υλικά που χρησιμοποίησαν οι μαθητές για να δημιουργήσουν πράγματα που δε φαντάζεστε.
 
Χειροποιήτες τσάντες από πανί, πουγκιά για κοσμήματα, μόμπιλε, σουπλά και σουβέρ περίτεχνα, διακοσμητικά με ψηφίδες, πλακάκια και βοτσαλάκια, μαγνητάκια και φαντεζί βαζάκια, καδράκια με θέμα τη Μύκονο, κηροπήγια, κρεμάστρες, κούπες με τεχνοτρομία από τα μανό της μαμάς και άλλα πολλά.
 
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 19:00 το απόγευμα στον Παιδικό Σταθμό στην περιοχή του Αεροδρομίου Μυκόνου, με τετρακόσια περίπου ξεχωριστά μοναδικά κομμάτια να περιμένουν να διακοσμήσουν το χώρο σας και να κοσμήσουν την καθημερινότητα των παιδιών στα Παιδικά Χωριά SOS.