Με ποιες ταινίες ανοίγει την εβδομάδα του το Cine Manto

Με το "Slow West" και με το "Η Τίνκερμπελ και το Τέρας του Ποτέ" ανοίγει την εβδομάδα του σήμερα το θερινό cinema της Μυκόνου. Οι ταινίες αυτές θα προβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 16 Ιουλίου με την παιδική ταινία να προβάλλεται στις 21:00 το βράδυ και το "Slow West" στις 23:00.
Λίγα λόγια για τις ταινίες:
Η Τίνκερµπελ και το Τέρας του Ποτέ
Director: Steve Loter
Ακούγονται: Γιούλικα Σκαφιδά, Αφροδίτη Αντωνάκη,Ιωάννα Πηλιχού, Τζένη Θεωνά, Κατερίνα Τσάβαλου, Αφροδίτη Σηµίτη
Η σκανταλιάρα νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες µε ένα µυστηριώδες πλάσµα, γνωστό ως Τέρας του Ποτέ, οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές, όµως, αποφασίζουν να το αιχµαλωτίσουν πριν καταστρέψει τη χώρα τους. Η Φλώρα πρέπει να αποκτήσει εµπιστοσύνη στο ένστικτο της και να επέµβει, έχοντας στο πλευρό της την Τίνκερµπελ και τις αγαπηµένες της φίλες.
Slow West
Director: John Maclean
Stars: Michael Fassbender, Ben Mendelsohn, Rory McCann
Στα τέλη του 19ου αιώνα ο δεκαεξάχρονος Σκώτος αριστοκράτης Τζέι Κάβεντις (Σµιτ-ΜακΦί) ταξιδεύει στην άγρια δύση της Αµερικής προκειµένου να βρει «την αγάπη της ζωής του» Ρόουζ Ρος (Πιστόριους) η οποία λόγω κάποιου «ατυχήµατος» αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα µε τον πατέρα της. Αφού κινδυνεύσει να σκοτωθεί ένας περαστικός, ο αινιγµατικός Σίλας Σέλεκ (Φασµπέντερ) γίνεται ο πληρωµένος φύλακας και συνοδός του. Στην πορεία συναντούν και τον Πέιν (Μέντελσον), τον αρχηγό µιας τροµακτικής συµµορίας παρανόµων.
Πατήστε παρακάτω για να δείτε τα trailer των ταινιών.