Τι παίζει αυτή την εβδομάδα το Cine Manto

Τι παίζει αυτή την εβδομάδα το Cine Manto

 

 

 

Με τις ταινίες «Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης» και το «Entourage» ξεκίνησε η εβδομάδα στο θερινό cinema της Μυκόνου.
 
Οι ταινίες θα προβάλλονται σε δυο διαφορετικές ώρες, με την ταινία «Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης» να ξεκινάει στις 21:00 το βράδυ και το «Entourage» να προβάλλεται στις 23:00 το βράδυ.
 
Λίγα λόγια για τις ταινίες:
 
Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης
 
Directors: Eric Darnell, Simon J. Smith
Ακούγονται: Αργύρης Παυλίδης, Γιάννης ∆ρίτσας, Γιάννης Στεφόπουλος, ∆ηµήτρης Μάριζας , Θανάσης Κουρ-λαµπάς, Κώστας Αποστολίδης, Μελίνα Χατζηγεωργίου,Νότης Παρασκευόπουλος, Πέτρος ∆αµουλής, ΡοζαλίαΠαπαιωάννου, Στεφανία Φιλιάδη, Συµεών Τσακίρης,Φοίβος Ριµένας, 
Χρύσα ∆ιαµαντοπούλου
 
Οι αγαπηµένοι µας «Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης» ενώνουν τις δυνάµεις τους µε µια µυστική οργάνωση, τον Βόρειο Άνεµο, αρχηγός της οποίας είναι ο υπέροχος Απόρρητος Πράκτορας. Σκοπός του Σκίπερ, του Κοβάλσκι, του Ρίκο και του Στρατιώτη είναι να σταµατήσουν, αυτή τη φορά, τα σατανικά πλάνα του µοχθηρού ∆όκτορος Οκτάβιου Μυαλάτη,πριν αυτός προλάβει να καταστρέψει τον κόσµο! Θα τα καταφέρουν;
 
Entourage
 
Director: Doug Ellin
Stars: Adrian Grenier, Jeremy Piven, Kevin Connolly, Jessica Alba, Liam Neeson
 
Η ταινία που υπογράφει σκηνοθετικά ο 47χρονος Doug Elin, ο οποίος είναι και ο δηµιουργός και σεναριογράφος της δηµοφιλούς τηλεοπτικής σειράς που χαρακτηρίστηκε ως η αρσενική εκδοχή του «Sex and the city» στο ακόµηπιο “σοφιστικέ” ξανασυγκεντρώνει στη µεγάλη οθόνη τοαυθεντικό cast της σειράς.
 
Ο αστέρας του κινηµατογράφου Βίνσεντ Τσέιζ µαζί µε όλη την κουστωδία, επιστρέφουν, έχοντας πάντα στο πλάι τους τον ατζέντη του Βινς, Άρι Γκολντ. Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι έχουν εν µέρει αλλάξει, αλλά ο δεσµός που τους συνδέει παραµένει ισχυρός, καθώς κινούνται µέσα στον ιδιαίτερο και ενίοτε αδυσώπητο κόσµο του Hollywood.
 
Στην ταινία συµπρωταγωνιστούν ο Μπίλι Μποµπ Θόρτον και ο Χέιλι Τζόελ Όσµεντ, ως πατέρας και γιός (Λάρσεν και Τράβις Μακ Κρέντλ).