Να κατέβει άμεσα το πανό που αναρτήθηκε στο κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

Να κατέβει άμεσα το πανό που αναρτήθηκε στο κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

 

 

 

Γιώργος Λεονταρίτης: "Δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τα δημόσια κτήρια για να χειραγωγήσει τους πολίτες υπέρ του ΝΑΙ ή υπέρ του ΟΧΙ ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής".
 
Να κατέβει άμεσα το πανό που έχει αναρτηθεί στην πρόσοψη του κτηρίου όπου στεγάζεται η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, θεωρώντας ανεπίτρεπτη τη χρησιμοποίηση των δημοσίων κτηρίων με σκοπό τη χειραγώγηση των πολιτών, υπέρ της μιας ή της άλλης άποψης, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
 
Όπως επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης, "με βάση τις δημοκρατικές αρχές που διέπουν τη χώρα μας, τα δημόσια κτήρια ανήκουν στο λαό και δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται για να τον διχάσουν".
 
Όπως επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης: "θεωρώ ότι είναι το λιγότερο απαράδεκτο να αναρτώνται πανό υπέρ του ΝΑΙ ή υπέρ του ΟΧΙ σε δημόσια κτίρια.
 
Είμαι βέβαιος ότι οι πρωτεργάτες της ανάρτησης του πανό θα αναθεωρήσουν την απόφασή τους, θα το απομακρύνουν άμεσα, όχι διότι τους προτρέπω εγώ, αλλά διότι αυτό επιβάλλουν οι κανόνες της δημοκρατίας μας".