Φώτο: τιμητική εκδήλωση στον εθελοντή αιμοδότη από την Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη

Φώτο: τιμητική εκδήλωση στον εθελοντή αιμοδότη από την Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη

 

Με εκατόν ογδόντα μία μονάδες αίματος εμπλουτίστηκε η Τράπεζα Αίματος της Μυκόνου κατά την διάρκεια της τελευταίας αιμοδοσίας που πραγματοποίησε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη» σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
 
Το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου διοργανώθηκε τιμητική εκδήλωση στον Εθελοντή Αιμοδότη στο θεατράκι της Λάκκας κατά την διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι από τον Σύλλογο προς τους αιμοδότες που λόγω ηλικίας σταματούν την ενεργό συμμετοχής τους στην αιμοδοσία.
 
Επίσης ανακοινώθηκαν και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που προέκυψε μετά από τις εκλογές του Ιουνίου. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Μυκονιάτικης
 
Αλληλεγγύης είναι το εξής: 
 
Πρόεδρος: Γιάννης Γυφτοκώστας
Αντιπρόεδρος: Θόδωρος Κουσαθανάς
Γραμματέας: Λουκάς Κωνσταντίνου
Ταμίας: Άννα Σαντοριναίου
Έφορος: Δήμητρα Κιούκα
Μέλος: Αναστάσιος Γεωργουλιός
 
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά Μυκονιάτικα συγκροτήματα, ενώ τον χορό άνοιξε η χορευτική ομάδα «οι Ανεμόμυλοι». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο της διευθύντριας αιμοδοσίας του Γ. Κρατικού Νίκαιας κας Λεοντίνης Φουντουλάκη. 
 
Πατήστε παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.