Με μετρητά η αγορά εισητηρίων για τους Έλληνες στην Ryan Air

Με μετρητά η αγορά εισητηρίων για τους Έλληνες στην Ryan Air

 

 

 
H Ryanair επιβεβαίωσε την Τρίτη 30 Ιουνίου πως οι ‘Έλληνες πολίτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια στα Ελληνικά αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας μετρητά. Οι πελάτες με Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουν υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/ χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του  Ryanair.com, λόγο των πρόσφατων capital controls που έχουνε επιβληθεί από την κυβέρνηση.
 
Η Ryanair δίνει πλέον την δυνατότητα στους ‘Έλληνες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, να αγοράζουν τα εισιτήριά τους με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα αεροδρόμια.
 
Οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται  από τα capital controls τα οποία έχουνε επιβληθεί στους ‘Έλληνες πολίτες και μπορούνε να αγοράσουν τα εισιτήριά τους στο Ryanair.com χωρίς κανέναν περιορισμό. Η Ryanair θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα και να ενημερώνει όλους τους επηρεασμένους πελάτες και κατοίκους Ελλάδας για τυχόν αλλαγές.
 
Παράλληλα η εταιρία ενημερώνει τους ταξιδιώτες προς Ελλάδας για τα όρια που έχουν τεθεί στις τραπεζικές συναλλαγές μέσω ΑΤΜ. Τα όρια ανάληψης και χρήσης δεν ισχύουν για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που έχουν εκδοθεί εκτός Ελλάδος, ωστόσο προτείνουυμε να προετοιμαστείτε με μετρητά σε περίπτωση έλλειψης μετρητών από τα ΑΤΜ, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.