Ολοκληρώθηκαν οι ενδοκυκλαδικοί αγώνες ανάπτυξης στην Πάρο

Ολοκληρώθηκαν οι ενδοκυκλαδικοί αγώνες ανάπτυξης στην Πάρο

 

 

 
Με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών από τους συλλόγους του ΑΟΠάρου, του ΑΟΜυκόνου, του Ναξιακού και του Ήφαιστου Σαντορίνης διεξήχθη στην Πάρο ο Β΄ Ενδοκυκλαδικός αγώνας ανάπτυξης για αθλητές των κατηγοριών ΠΠ-ΠΚ Β΄ και ΠΠ-ΠΚ Μίνι. 
 
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την εμφάνιση των αθλητών των δύο νέων σωματείων, του Α.Ο.Πάρου και του Ήφαιστου Σαντορίνης η οποία αποδεικνύει ότι οι Κυκλάδες μπορεί να μην διαθέτουν τις απαιτούμενες αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά έχουν πλήθος ταλέντων.
 
Οι αγώνες βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια της προπονήτριας του ΑΟΠάρου Μαρίας Τσουκνίδα η οποία είχε αναλάβει την οργάνωση των αγώνων σε αθλητικό και εξωαθλητικό επίπεδο καθώς είναι γνωστό ότι ο απλούστερος αγώνας στις Κυκλάδες συμπεριλαμβάνει πάντα ακτοπλοϊκές μετακινήσεις και διανυκτέρευση των αθλητών.
 
Με τους Β΄  Ενδοκυκλαδικούς αγώνες Ανάπτυξης ολοκληρώνονται οι αγώνες για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τους μικρούς αθλητές. Επόμενος τους αγώνας θα είναι τα Δήλεια 2015 στις 3 Οκτωβρίου στη Μύκονο.
 
 
(φωτογραφία: Απονομή στο αλμα σε ύψος)