Μήνυμα Δημάρχου Μυκόνου για τις πολιτικές εξελίξεις: Να μεταδώσουμε αίσθημα ασφάλειας στους τουρίστες

Μήνυμα Δημάρχου Μυκόνου για τις πολιτικές εξελίξεις: Να μεταδώσουμε αίσθημα ασφάλειας στους τουρίστες

 

 
Σύνεση και ψυχραιμία απέναντι σε πιθανές δυσκολίες και την μετάδοση ενός αισθήματος ασφάλειας και στους τουρίστες που βρίσκονται στο νησί μας, ζητά από τους πολίτες στο μήνυμά του με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς. Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κουκά αναφέρει τα εξής: 
 
"Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
 
Mε ευθύνη και απόλυτη συναίσθηση των ιστορικών στιγμών που ζούμε, αισθάνομαι τη ανάγκη ως Δήμαρχος, αλλά και συμπολίτης σας, να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις. 
 
Το νησί μας έχει καταφέρει να είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της χώρας, χάρη στο υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και το μοναδικό αίσθημα φιλοξενίας, που εισπράττει και ο πλέον απαιτητικός επισκέπτης από την πρώτη στιγμή που θα έρθει στη Μύκονο. 
 
Αυτό πρέπει να συνεχιστεί ακόμα  περισσότερο αυτές τις ημέρες. 
Οφείλουμε να επιδείξουμε σύνεση και ψυχραιμία απέναντι σε πιθανές δυσκολίες, που θα υπάρξουν και να μεταδώσουμε με τη στάση  και τη συμπεριφορά μας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους επισκέπτες του νησιού μας. Να είμαστε πάντα δίπλα τους, παρέχοντας κάθε  δυνατή ενημέρωση και διευκόλυνση, επιλύοντας πιθανά προβλήματα που θα ανακύψουν.
 
Μόνο με αυτό τον τρόπο θα φανούμε αντάξιοι της παράδοσης και της διεθνούς φήμης της Μυκόνου και θα διαφημίσουμε την εικόνα της στο εξωτερικό.
 
Από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα δίπλα σας, για να προασπιστούμε το καλό και ασφαλές κλίμα και τα συμφέροντα του κάθε Μυκονιάτη και της κάθε Μυκονιάτισας".