Με δύο ταινίες ξεκινάει την εβδομάδα το Cine Manto

Με δύο ταινίες ξεκινάει την εβδομάδα το Cine Manto

 

 

 

Με "Τα Τερατοκουτάκια" και "Η Χώρα του Αύριο" ξεκινάει την εβδομάδα του το Cine Manto, για τους μικρούς και τους μεγάλους λάτρεις του cinema.
 
Οι προβολές θα γίνονται στις 21:00 η ώρα το βράδυ με "Τα Τερατοκουτάκια" για τα παιδιά και στις 23:00 το βράδυ με την ταινία "Η Χώρα του Αύριο" για μικρούς και μεγάλους.
 
Λίγα λόγια για τις ταινίες:
 
Τα Τερατοκουτάκια
 
Directors: Graham Annable, Anthony Stacchi
Ακούγονται: Πέτρος Δαμουλής, Χριστίνα Τσιαπανίτη, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Τηλέμαχος Κρεβάικας
 
Βασισμένη στο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Άλαν Σνόου, “Here Be Monsters”, η ταινία διαδραματίζεται στην πόλη Tυρογεφύρι. Κάθε βράδυ, τα τερατοκουτάκια, σκανδαλιάρικα και κάπως χαζούλικα τρολς, βγαίνουν για να κλέψουν διάφορα άχρηστα αντικείμενα, καθώς και τα παιδιά της πόλης όπως φημολογείται. Για ένα μικρό ορφανό αγόρι όμως, αυτά τα τερατοκουτάκια είναι η μόνη του οικογένεια, και θα κάνει τα πάντα ώστε ο κόσμος να μάθει πόσο καλόκαρδα και αξιαγάπητα είναι, παρά τη δυσφήμιση τους.
 
Η Χώρα του Αύριο
 
Director: Brad Bird
Stars: George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie
 
Τα παιχνίδια της μοίρας φέρνουν μια έφηβη με οξεία επιστημονική περιέργεια και έναν εφευρέτη μπροστά στην πρόκληση της ζωής τους. Πρόκειται για μια αποστολή που έχει ως σκοπό να αποκαλύψει τα μυστικά ενός τόπου που βρίσκεται σε κάποιο σημείο του χρόνου και του τόπου, στοιχειώνοντας την κοινή τους μνήμη.