Φώτο: Όμορφες φωνές και ερμηνείες στη συναυλία του Π.Α.Κ.Ο.

Φώτο: Όμορφες φωνές και ερμηνείες στη συναυλία του Π.Α.Κ.Ο.

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, Παρασκευή 26 Ιουνίου, η τελική συναυλία της Ωδειακής Χρονιάς 2014 - 15, του Πολιτιστικού Αθλητικού και Κοινωνικού Οργανισμού "Γ. Αξιώτης".

Η συναυλία με τίτλο "Έχε το νου σου στο παιδί", που είχε και φιλανθρωπικό σκοπό αφού γινόταν για την ενίσχυση του Οργανισμού "Κιβωτός του Κόσμου", έδωσε μια ευχάριστη νότα σε όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Τα παιδιά του Π.Α.Κ.Ο. "Γ. Αξιώτης", μάγεψαν με τις μουσικές τους ικανότητες στην παρουσίαση των μουσικών κομματιών που έπαιξαν στο πιάνο, στην κιθάρα και στο βιολί, καθώς και στα μουσικά σύνολα που παρουσιάστηκαν με κιθάρες και μπουζούκια.

Άπο την εκδήλωση δεν έλλειψαν και παλιοί μαθητές της σχολής που τραγούδησαν είτε σόλο είτε μαζί με την παιδική χορωδία. Η βραδιά έκλεισε με τραγούδια από την παιδική χορωδία της σχολής, που ενθουσίασαν το κοινό. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυκόνου, η Αντιδήμαροχς,ο Αντιπρόεδρος του Π.Α.Κ.Ο. "Γ. Αξιώτης", η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και η Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Π.Α.Μ.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.