Συνέληφθη 32χρονος Αλβανός για διακίνηση ναρκωτικών

Συνέληφθη 32χρονος Αλβανός για διακίνηση ναρκωτικών

 

 

 

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη εχθές, Πέμπτη 25 Ιουνίου, 32χρονος Αλβανός σε χωριό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, τι στιγμή που παραλάμβανε δέμα με κοκαϊνη.
 
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ένα 40χρονο ημεδαπό, καθώς και ένα ακόμη άτομο τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται.
 
Όπως εξακριβώθηκε, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, ο συλληφθείς ταξίδευε σε τακτικά χρονικά διαστήματα στην Αθήνα, προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες τις οποίες  ταχυδρομούσε στη Ρόδο και αφού επέστρεφε στο νησί, είτε τις παραλάμβανε ο ίδιος είτε χρησιμοποιούσε άλλα άτομα, ώστε να αποφύγει τυχόν εντοπισμό του.
 
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της σύλληψής του, αστυνομικοί που διερευνούσαν την υπόθεση και είχαν θέσει σε διακριτική επιτηρήσει τις κινήσεις του, τον ακινητοποίησαν αμέσως μόλις παρέλαβε δέμα από εταιρία ταχυμεταφορών, το οποίο περιείχε μεταξύ άλλων:
 
• Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 153,6 γραμμαρίων
• Τρία κινητά τηλέφωνα με πέντε αριθμούς σύνδεσης
• Χρηματικό ποσό 550 ευρώ
 
Ακολούθησε ενδελεχής έλεγχος και συνδυαστική επεξεργασία-αξιολόγηση στοιχείων από τα οποία προέκυψε ότι ο δράστης τους τελευταίους τέσσερις μήνες είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον άλλες τέσσερις παρόμοιες μεταφορές  δεμάτων και σε τρεις από αυτές οι παραλαβές έγιναν για λογαριασμό του απόν τον 40χρονο.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.