Επιστρέφει η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία

Επιστρέφει η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία

 

 

 

Η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία, επιστρέφει και αναζητά ταλαντούχους, ανήσυχους νέους και οργανισμούς με όνειρα και όραμα για την Ευρώπη, που θέλουν να συμμετάσχουν στην επόμενη διοργάνωση. Στη σελίδα μας στο Facebook, θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
 
Στις 20 και 21 Μαΐου 2016, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο ανοίγει τις πόρτες του, για μια ακόμη φορά σε χιλιάδες νέους.
 
Οι συμμετέχοντες πρέπει αν είναι μεταξύ 16 και 30 ετών, από κράτη μέλη, υποψήφιες προς ένταξη στην ΕΕ χώρες αλλά και γειτονικές χώρες.
 
Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν τον Οκτώβριο 2015. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν από σήμερα μέχρι τις 04-09-2015, να στείλουν τις προτάσεις τους για τη διαμόρφωση του προγράμματος του EYE 2015.
 
Στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Εκδήλωσης για τη Νεολαία στο Facebook, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα τελευταία νέα για την εκδήλωση αλλά και να βρείτε πληροφορίες για τις προηγούμενες διοργανώσεις.
 
Όλες οι δραστηριότητες, συζητήσεις, ακροάσεις, εργαστήρια και ψηφιακά παιχνίδια εντάσσονται σε μια από τις πέντε κατηγορίες:
 
-Πόλεμος και ειρήνη: οι προοπτικές για έναν ειρηνικό κόσμο
-Αδιαφορία ή συμμετοχή: ατζέντα για μια ζωντανή δημοκρατία
-Αποκλεισμός ή πρόσβαση: τέλος στην ανεργία των νέων
-Στασιμότητα ή καινοτομία: ο αυριανός κόσμος εργασίας
-Κατάρρευση ή επιτυχία: νέοι δρόμοι για μια βιώσιμη Ευρώπη