Με επιτυχία πέρασαν τα kids athletics και από την Τήνο, σειρά έχει τώρα ο

Με επιτυχία πέρασαν τα kids athletics και από την Τήνο, σειρά έχει τώρα ο

 

 

 

 
Η Τήνος ήταν το πέμπτο κατά σειρά νησί των Κυκλάδων που διοργάνωσε τα kids athletics. Ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων  συγκέντρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες της πέμπτης και της έκτης τάξης από τα τρία δημοτικά σχολεία της Χώρας και από το δημοτικό σχολείο Λουτρών, στον ανοιχτό χώρο της προβλήτας του παλαιού λιμανιού.
 
Εκεί τα παιδιά υπό την καθοδήγηση των γυμναστών των σχολείων και του τεχνικού συμβούλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ήρθαν σε επαφή με τα αγωνίσματα των kids athletics,  έπαιξαν,  διασκέδασαν και στο τέλος επιβραβεύτηκαν με  δίπλωμα συμμετοχής.  
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς ο οποίος στηρίζει έμπρακτα όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί.  Ειδικότερα δε για τον κλασσικό αθλητισμό υπάρχει απόλυτη σύμπνοια της δημοτικής αρχής και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων για την επέκταση των αθλητικών δραστηριοτήτων και τη δημιουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα  σωματείου προσανατολισμένο στον στίβο καθώς το νησί διαθέτει πολλά και σπουδαία ταλέντα όπως έδειξε και η διοργάνωση των kids athletics.
 
Σύντομα η Τήνος θα διαθέτει και σύγχρονο  κλειστό γήπεδο το οποίο θα δώσει περαιτέρω ώθηση στον Τηνιακό αθλητισμό.  
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες των δημοτικών σχολείων ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 1η Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο όπου μαζί και με τους υπόλοιπους μαθητές όλων των σχολείων των νησιών, με αθλούμενους  από τις Κυκλάδες, με δρομείς από συλλόγους της ηπειρωτικής Ελλάδας και φυσικά κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στο γύρο των πόλεων 2013-2014 (Γύρος της Τήνου).