Στη Μύκονο το καλύτερο γήπεδο σκουός στην Ελλάδα

Στη Μύκονο το καλύτερο γήπεδο σκουός στην Ελλάδα

 


Το σκουός αν και μη ιδιαίτερα διαδεδομένο άθλημα στη χώρα μας, έχει πολλούς υποστηρικτές κάθε ηλικίας από όλους τους χώρους. Στη Μύκονο το άθλημα έχει αρχίσει να διαδίδεται με εντατικούς ρυθμούς τα τελευταία πέντε χρόνια στο ξενοδοχείο Kivotos, χάρη στις προσπάθειες του Πέτρου Τζαμαλούκα.

Ο γνωστός πρωταθλητής μεταφέρει την ακαδημία του στο νησί τα καλοκαίρια όπου εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις το πρόγραμμα περιέχει πολλά events.

Όπως τονίζει ο ίδιος "Φέτος έγινε ριζική ανακαίνιση του εκπληκτικού γηπέδου που διαθέτει το ξενοδοχείο η οποία συμπεριλάμβανε ξύσιμο του παρκέ, επισκευή μερικών σημείων των τοίχων που χρειαζόταν, επιδιόρθωση του φωτισμού και των κερκίδων κάνοντας το αυτή την στιγμή το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα".

Ήδη προγραμματίζεται το καθιερωμένο Kivotos Mykonos International Open το οποίο φέτος θα διεξαχθεί από 17-19 Ιουλίου με πολλές επιβεβαιωμένες συμμετοχές από το εξωτερικό και από όλη την Ελλάδα. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο email : petros@squashpetros.com