Κατερίνα Μονογυιού: Να μην ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Κατερίνα Μονογυιού: Να μην ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

 

 
 
Τις τελευταίες μέρες μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών και την απόφαση της κυβέρνησης για τον φπα στα νησιά, οι νησιώτες ζούνε την εκδίκηση του κράτους με την επιβολή νέων φόρων στο τουριστικό προϊόν, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πολιτευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού.
 
 
"Οι εκλεγμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες αλλά και στο σύνολο των νησιών οφείλουν να δεσμευτούν δημοσίως, ότι δεν θα ψηφίσουν την κατάργηση του μειωμένου φπα ξεκαθαρίζοντας όχι με λόγια αλλά με έργα, την αντίθεση τους και την απόφαση τους να μην ψηφίσουν αυτό το μέτρο που είναι καθαρά υφεσιακό" τονίζει χαρακτηριστικά.
 
 
"Θα ήθελα να  θυμίσω, ότι προεκλογικά οι τότε εκλεγμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγαίο καλούσαν τους πολίτες των νησιών να ξεσηκωθούν κατά της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ" αναφέρει η κ. Μονογυιού. "Αυτές οι δεσμεύσεις και οι κόκκινες γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ να μην ισχύουν μόνο προεκλογικά και να μην ξεθωριάζουν μετεκλογικά" επισημαίνει, τονίζοντας "η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών θα συνοδεύει για πάντα όσους βουλευτές την στηρίζουν και οι νησιώτες θα τους τιμωρήσουν με την μόνη δύναμη που έχουν, με την ψήφο τους".