Ξεκίνησαν οι περιβαλλοντικές εκδηλώσεις της ΚΔΕΠΠΑΜ

Ξεκίνησαν οι περιβαλλοντικές εκδηλώσεις της ΚΔΕΠΠΑΜ

 

 

 
 
Άνοιξαν οι εκθέσεις που διοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου (ΚΔΕΠΠΑΜ) και πραγματοποιούνται στις αίθουσες της Δημοτικής Πινακοθήκης «Μαρία Ιγγλέση». 
 
 
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. Πρόκειται για την διαδραστική έκθεση φωτογραφίας «Επιλογή σου» των Βιβή Χανιώτη, Καίτη Φούσκη, Στεφανία Ρουγγέρη, Η2 concept όπου συμμετείχαν και η πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ Ανδριανή Κουφού και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Πελέκης, ενώ στην όμορη αίθουσα εκτέθηκαν έργα ζωγραφικής των Φωτεινή Στεφανίδη και Δημήτρη Μοράρου με τίτλο «Χλωρίδα».
 
 
Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιουνίου και διεξάγονται στο πλαίσιο εκδηλώσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ για την  εβδομάδα περιβάλλοντος. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, η Δημοτική Σύμβουλος Τόνια Ανδρονίκου, ο πρόεδρος του Α.Σ. «ΜΟΙΚΟΝΟΣ» Σταύρος Ασημομύτης.
 
 
Ο Δήμος Μυκόνου καλεί σε περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και συμμετοχή.
Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στις εικαστικές δημιουργίες για την ευρηματικότητά τους και το ταλέντο τους. Η υπόθεση προστασίας της φύσης είναι υπόθεση όλων μας.
 
 
Διαβάστε επίσης: