Το "Καράβι της Φιλίας": Συνάντηση τριών χορωδιών απόψε στο θέατρο Λάκκας

Το

 

 

 

Συναυλία τριών χορωδιών πραγματοποιείται το απόγευμα στο θέατρο Λάκκας. Πρόκειται για διοργάνωση της Δημοτικής Μουσικής Σχολής του Πολιτιστικού Αθλητικού και Κοινωνικού Οργανισμού «Γ. Αξιώτης», με τίτλο «ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ».
 
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η ορχήστρα, η παιδική χορωδία και η Χορωδία Μυκόνου της Μουσικής Σχολής του δήμου μας.
 
Την παράσταση θα πλαισιώσει η Αμερικάνικη χορωδία Tropical Harmony Chorus - που αποτελείται από μέρος της χορωδίας Sweet Adelines - με πολλές συμμετοχές σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο, μόνη της ή και σε συνεργασία με άλλα τοπικά μουσικά σχήματα, τραγουδώντας accapella (χωρίς τη συνοδεία μουσικών οργάνων) και η οποία εκείνες της μέρες θα βρίσκεται στο νησί μας.
 
Με την ευκαιρία της Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, που γιορτάζεται στις 14/06, η συναυλία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο ΠΑΚΟ Γ. Αξιώτης σας προσκαλεί σε μια εκδήλωση στήριξης της Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης καθώς το έργο της είναι άξιο συγχαρητηρίων. 
 
«Η παρουσία σας θα τονώσει την προσπάθειά μας, θα βοηθήσει τους συνανθρώπους μας και θα ανυψώσει για μία ακόμη φορά το επίπεδο του πολιτισμού στο νησί της Μυκόνου» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.
 
Ώρα έναρξης 21:00 στο Θέατρο της Λάκκας