Οι ταινίες της εβδομάδας μέχρι την Πέμπτη 4/06

Οι ταινίες της εβδομάδας μέχρι την Πέμπτη 4/06

 

 

 

 
Το μυστικό της Ανταλάιν και η θεωρία των Πάντων είναι οι δύο ταινίες που προβάλλει αυτή την εβδομάδα το θερινό cine Μαντώ της Μυκόνου. 
Οι προβολές ξεκινούν στις 21:00 και στις 23:00.
 
 
Συγκεκριμένα 

 
29, 30, 31 Μαίου 
 
 
THE AGE OF ADΑLINE 
TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΑΪΝ
Director: Lee Toland Krieger
Stars: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford 
Η Ανταλάιν Μπόουμαν είναι 27 χρονών – εδώ και οκτώ περίπου δεκαετίες όταν ένα σχεδόν μοιραίο τροχαίο ατύχημα αλλάζει για πάντα τη ζωή της, καθώς καταφέρνοντας να γλιτώσει οριακά από τον θάνατο, κατακτά με έναν μαγικό τρόπο την αιώνια νιότη. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η πλέον ηλικιωμένη κόρη της. Όμως μια τυχαία συνάντησή της με τον χαρισματικό φιλάνθρωπο Έλις Τζόουνς, αναζωπυρώνει το πάθος της Ανταλάιν για ζωή και έρωτα και παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει την ζωή της για πάντα…
After miraculously remaining 29 years old for almost eight decades, Adaline Bowman has lived a solitary existence, never allowing herself to get close to anyone who might reveal her secret. But a chance encounter with charismatic philanthropist Ellis Jones reignites her passion for life and romance. When a weekend with his parents threatens to uncover the truth, Adaline makes a decision that will change her life forever.
 
 
 
1, 2, 3, 4, Ιουνίου 
 
 
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ 
THE THEORY OF EVERYTHING
 
Director: James Marsh
Stars: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Tom Prio
Biography Drama Romance 123min
 
 
Η εκπληκτική, ανθρώπινη ιστορία ενός από τα μεγαλύτερα μυαλά που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, τα πρώτα του βήματα του Στίβεν Χόκινγκ από το 1963, τότε που σπουδάζει στο Κέμπριτζ όπου γνωρίζει και ερωτεύεται τη συμφοιτήτρια και μετέπειτα σύζυγό του Τζέιν Γουάιντ, μέχρι τη συνεχιζόμενη, από τα 21 του χρόνια έως και σήμερα μάχη του, μετά τη διάγνωσή του με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Παρακολουθούμε τις καινοτόμες και αιχμηρές απόψεις του Χόκινγκ για τη Φυσική και κυρίως την πρωτοποριακή έρευνά του που τον οδήγησε στην ρηξικέλευθη θεωρία του για το σύμπαν. Παράλληλα βλέπουμε και τη γεμάτη αγάπη, περίπλοκη σχέση του με τη γυναίκα που τον στήριξε σε όλα τα πρώτα δύσκολα χρόνια προκειμένου εκείνος να συνεχίσει να ψάχνει την μια και μοναδική αιτιολογική εξίσωση για το Σύμπαν και το Χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters