(φωτο)Ξενάγηση στα σαλόνια του υπεσύγχρονου Champion Jet 1

(φωτο)Ξενάγηση στα σαλόνια του υπεσύγχρονου Champion Jet 1

 

 

 


Σήκωσε άγκυρα για την θάλασσα του Αιγαίου το νέο υπερσύγχρονο πλοίο της εταιρείας SEA JETS. Το  Champion Jet 1 αφίχθει στο λιμάνι της Μυκόνου το μεσημέρι της Τρίτης 26 Μαϊου. Το πλοίο κενό επιβατών έκανε το παρθενικό του ταξίδι πριν την έναρξη των δρομολογίων του από 1ης Ιουνίου στην γραμμή Πειραιάς - Μύκονος - Νάξος - Σαντορίνη με επιστροφή, ενώ σύντομα αναμένεται ένα ακόμα νέο πλοίο της ίδιας εταιρείας να προστεθεί στον κατάλογο των δρομολογίων των Κυκλάδων.

 

Το Champion Jet 1 δυναμικότητας 1000 επιβατών και 200 οχημάτων αναπτύσσει ταχύτητες περί των 40 κόμβων. Το ταξίδι θα ξεκινά από τις 7 το πρωί από τον Πειραιά με πρώτο σταθμό τη Μύκονο στην οποία θα φτάνει μετά από περίπου 2 1/2 ώρες, στις 09:35'.

 

Αναλυτικά το δρομολόγιο Πειραιάς (07:00) - Μύκονος (09:35) - Νάξος (10:15) - Σαντορίνη (11:30) - Νάξος (13:15) - Μύκονος (14:00) - Πειραιάς (16:55). 


Στην πρώτη άφιξή του στο λιμάνι της Μυκόνου το πλοίο μεταξύ άλλων υποδέχθηκαν ο Λιμενάρχης Μυκόνου, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος του ΔΛΤΜ κ.α., οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του. Παρών στην ξενάγηση ήταν ο πράκτορας της SEA JETS στο νησί της Μυκόνου Δημήτρης Μάνεσης.


Ο κ. Κουκάς παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον καπετάνιο του πλοίου ο οποίος είναι γνώστης της θάλασσας και των λιμανιών των Κυκλάδων καθώς πρόκειται για τον υποπλοίαρχο του Blue Star Ithaki. 

 

Πατήστε στις ακόλουθες εικόνες για να δείτε φωτογραφίες από τους χώρους του νέου υπερσύγχρονου πλοίου στην γραμμή των Κυκλάδων. 

 

 

 

Στην