Πέμπτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Γιώργος Μίνο

Πέμπτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Γιώργος Μίνο

 

 
 
Πέμπτος με 31.40.20 τερμάτισε ο Γιώργος Μίνο στα 10.000 μέτρα του πανελληνίου πρωταθλήματος Αντρών.  Η επίδοση του Γιώργου είναι ατομικό του ρεκόρ και φυσικά ρεκόρ συλλόγου καθώς το προηγούμενο κατείχε από το 2014 ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος με 32.41.62 από το αντίστοιχο προηγούμενο πρωτάθλημα.
 
 
Με τη συμμετοχή του στα 10.000 μέτρα ο Γιώργος κάλυψε το ένα από τα δύο αγωνίσματα στα οποία έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, η επόμενη του κούρσα θα είναι φυσικά το κύριο αγώνισμα του, τα 3.000 στηπλ τον Ιούλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ.
 
 
Η επίδοση και η θέση του στον αγώνα κρίνεται ιδιαιτέρως ικανοποιητική και είναι ουσιαστικά ένα καλό τεστ για να ελέγξει την αγωνιστική του κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κρατών και των άλλων διεθνών υποχρεώσεων του τον Ιούνιο.
 
 
Στον ίδιο αγώνα πήρε μέρος πήρε μέρος και ο Διομήδης Μπακατσέλος ο οποίος όμως εγκατέλειψε. Ο Διομήδης είχε μια πολύ κακή χρονιά φέτος καθώς εγκατέλειψε στους τέσσερεις από τους πέντε κύριους αγώνες της χρονιάς με αποτέλεσμα να έχει προβληματιστεί για το ποιες θα είναι οι επόμενες προπονητικές κινήσεις του.
 
 
(φωτο αρχείου)