Νέα άφιξη από την Fast Ferries στην γραμμή Ραφήνα - Κυκλάδες

Νέα άφιξη από την Fast Ferries στην γραμμή Ραφήνα - Κυκλάδες

 

 

 

 
 
Το πράσινο φως για την δρομολόγηση του Fast Ferries Άνδρος στην γραμμή Ραφήνας - Μυκόνου έδωσε κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.
 
 
Το "ANDROS" είναι το νέο απόκτημα της εταιρίας Fast Ferries, ωστόσο το σκαρί του είναι γνώριμο σε όλους τους Kυκλαδίτες, καθώς πρόκειται για το θρυλικό ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ. 
 
 
Το πλοίο επανατοποθετείται στην γραμμή των Κυκλάδων ανανεωμένο και με νέο όνομα και θα εκτελεί δρομολόγια όπου μεταξύ άλλων θα συνδέει την Ραφήνα και με την Σύρο και τη Νάξο. 
 
 
Το "FAST FERRIES ANDROS", μετά την πλήρη προσαρμογή του στους πλέον σύγχρονους κανόνες ασφαλείας και στα επίπεδα ποιότητας που ήδη εφαρμόζει η FAST FERRIES, αλλά και με την τοποθέτηση stabilizers του οίκου Mitsubishi που θα εξασφαλίζουν ακόμη πιο άνετη πλεύση με όλες τις καιρικές συνθήκες, θα ενταχθεί στις ακτοπλοϊκές γραμμές πλαισιώνοντας τα ήδη καταξιωμένα ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.
 
 
To "FAST FERRIES ANDROS" έχει μήκος 115 μ., πλάτος 20,2 μ. και δυνατότητα μεταφοράς 1200 επιβατών και 285 αυτοκινήτων ή 90 αυτοινήτων και 50 φορτηγών οχημάτων με υπηρεσιακή ταχύτητα 19 κόμβων. Διαθέτει τους πλέον άνετους και πολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως και ευκολίες πρόσβασης με κυλιόμενες σκάλες.
 
 
Αναλυτικά θα εκτελεί τα δρομολόγια
 
A)Ραφήνα-Σύρος-Τήνος-Μύκονος,
B)Ραφήνα-Τήνος-Μύκονος-Νάξος,
Γ)Ραφήνα- Άνδρος-Τήνος-Μύκονος και
Δ)Ραφήνα-Τήνος-Μύκονος.
 
 
Τα δρομολόγια σύμφωνα με την απόφαση του ΣΑΣ ξεκινούν την 1η Ιουλίου. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters