Διήμερο πολιτισμού με τον θίασο της Κάρμεν Ρουγγέρη να μαγεύει τους θεατές στο Γρυπάρειο

Διήμερο πολιτισμού με τον θίασο της Κάρμεν Ρουγγέρη να μαγεύει τους θεατές στο Γρυπάρειο

 

 
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 19-20 Μαϊου οι παραστάσεις της παιδικής σκηνής της Κάρμεν Ρουγγέρη στη Μύκονο. Είναι η δεύτερη φορά που ο θίασος της αγαπημένης ηθοποιού επισκέφθηκε τη Μύκονο. Πέρυσι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον Περσέα ενώ φέτος ο θίασος μετέφερε στη σκηνή του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου την «Ομήρου Οδύσσεια», παράσταση που γνώρισε μεγάλη επιτυχία το χειμώνα στην Αθήνα.
 
 
Η σκηνή έγινε  καράβι για να ζωντανέψει το παραμύθι των παραμυθιών, η "Οδύσσεια" του Ομήρου, σε ένα καινούργιο ανέβασμα του έργου του μεγαλύτερου ποιητή όλων των εποχών. 
Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν την παράσταση καθώς είναι από τις λίγες φορές που δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τόσο σημαντικές παραστάσεις από καταξιωμένους καλλιτέχνες της σκηνής του παιδικού θεάτρου στο νησί της Μυκόνου.
 
 
Η συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι με τα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία ενδέχεται να συνεχιστεί δημιουργώντας έναν νέο θεσμό με επίκεντρο το παιδικό θέατρο στο νησί. 
 
 
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 
Κείμενο-σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη 
Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή 
Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας 
Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση, Video Art: Αντώνης Δελαπόρτας 
Στίχοι & επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής 
Σπαθογραφίες: Κωνσταντίνος Μπουμπούκης 
 
ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: 
Τάσος Παπαδόπουλος, Χριστίνα Κουλουμπή, Πέτρος Κιοσές, Ίρις Πανταζάρα, Σπύρος Περδίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Θανάσης Τσιδίμης, Άγγελος Χατζάς, Νεκτάριος Φαρμάκης, Σωτήρης Σουριανός. 
Στο ρόλο της Αντίκλειας και της Ευρύκλειας η Κάρμεν Ρουγγέρη! 
 
 
 
Πατήστε παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες από την παράσταση στη Μύκονο.