ΣΤΙΒΟΣ: Στο Γύρο της Τήνου η πρώτη εξόρμηση του ΑΟΜυκόνου για το 2014

ΣΤΙΒΟΣ: Στο Γύρο της Τήνου η πρώτη εξόρμηση του ΑΟΜυκόνου για το 2014

 

 
Με πολυπληθή ομάδα 50 περίπου αθλητών όλων των ηλικιών θα πάρει μέρος ο στίβος του ΑΟΜυκόνου στο Γύρο της Τήνου το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου.  Ο αγώνας αυτός  ανήκει στον κύκλο: Γύροι των Πόλεων 2013-2014 που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και τη συγκεκριμένη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Δήμος Τήνου με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.
 
Στους αθλητές του ΑΟΜυκόνου περιλαμβάνονται μικροί αθλητές και αθλήτριες που θα τρέξουν με τα δημοτικά σχολεία, όπως ο Δαλέζιος, η Μπλέτσα, η Βίδη, ο Καραγιάννης, ο Μάτζαρης και η Γεωργατζή.
 
Αθλητές της κατηγορίας Παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄  που θα τρέξουν με τα γυμνάσια όπως η Δημάκη, ο Λυκούρης, η Μοτσάνου.  Μεγαλύτεροι αθλητές και αθλήτριες όπως η Αρμάου, η Βερώνη η Κάτσα  και η Θανάση που θα τρέξουν στην κατηγορία Γυναικών, ο Γιάννης Στούλα που επανέρχεται αλλά και ο Διομήδης Μπακατσέλος από τους νεοαποκτηθέντες με μεταγραφή που θα τρέξουν στην κατηγορία των αντρών.  
 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εμφάνιση του Παναγιώτη Μπιμπίρη ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην έδρα του και αναμένεται να εντυπωσιάσει τους συντοπίτες του.
 
Στους ίδιους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν και δρομείς – πολλοί από τους οποίους είναι και γονείς αθλητών μας - που γυμνάζονται στο στάδιο της Μυκόνου και θέλουν να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες.