Ξεκινούν οι προβολές στο θερινό σινε Μαντώ

Ξεκινούν οι προβολές στο θερινό σινε Μαντώ

 

 

 

 
 
Το σινέ Μαντώ της Μυκόνου, ένα από τα 10 ομορφότερα θερινά σινεμά του κόσμου, άνοιξε τις πόρτες του κήπου την Παρασκευή 22 Μαϊου 2015 και υποδέχεται το καλοκαίρι με (5) ταινίες, γεμάτες Ελλάδα & Kαλοκαίρι. 
 
 
24 ΜΑΪΟΥ: ZORBA THE GREEK / Ζορμπάς ANTHONY QUINN - IRENE PAPAS
25 ΜΑΪΟΥ: CARTAIN CORELLI’S MANDOLIN / Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι NICOLAS CAGE - PENELOPE CRUZ
26 ΜΑΪΟΥ: MY BIG FAT GREEK WEDDING / Γάμος αλά ελληνικά NIA VARDALOS
27 ΜΑΪΟΥ: BIG BLUE / Απέραντο Γαλάζιο JΕΑΝ RΕΝΟ - ROSANNA ARQUETTE
28 ΜΑΪΟΥ: LARA CROFT TOMB RAIDER, ANGELINA JOLIE
 
Η είσοδος για τις παραπάνω ταινίες είναι ελεύθερη
 
 
Το CINE MANTO MYKONOS εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προβάλει πλέον όλες τις ταινίες ψηφιακά. Φέτος το καλοκαίρι επιστρέφει δυναμικά, με πλούσιο πρόγραμμα γεμμάτο με ταινίες Α’ προβολής για μικρούς και μεγάλους.
 
 
Το εισιτήριο παραμένει σταθερό, εδώ και πέντε χρόνια:  6 ευρώ για τα παιδιά, 8 ευρώ για τους ενήλικες. Σας υπενθυμίζουμε επίσης τη δυνατότητα έκδοσης της Κάρτα Μέλους CINE MANTO, όπου με 60 ευρώ, έχετε τη δυνατότητα να δείτε 14 ταινίες.  
 
   
Το CINE MANTO πιστό στην πολιτιστική του δραστηριότητά παρουσιάζει ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις:
 
 
Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, γιορτάζουμε μαζί με την ΚΔΕΠΠΑΜ, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με την προβολή μιας ταινίας-έκπληξη. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
Την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, θα λάβει χώρα, τιμητική εκδήλωση, προς τιμήν μιας σημαντικότατης μορφής του Μυκονιάτικου πολιτισμού, τη γυναίκα που έκανε γνωστό το μυκονιάτικο υφαντό στα πέρατα της Γης, την Βγενούλα. Θα προβληθεί σε πρώτη προβολή η ταινία του Αντώνη Κιούκα «VIENOULA'S». Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας μικρού μήκους της Κινηματογραφικής Ομάδας Μυκόνου της ΚΔΕΠΠΑΜ, που γυρίστηκε από Μυκονιάτες το χειμώνα του 2014 στην Μύκονο, με την επιμέλεια του Αντώνη Κιούκα:  «ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ Ε.Π.Ε.» ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
 
Επίσης στον κήπο του CINE MANTO MYKONOS, λειτουργεί το CINE MANTO café-restaurant,  με μυρωδάτους καφέδες, πλούσια πρωινά, δροσερούς χυμούς, πολύχρωμες σαλάτες, και φυσικά με τα γνωστά σε όλο το νησί, ψητά στα κάρβουνα. Όπως αναφέρουν οι διαχειριστές "Δεν περηφανευόμαστε για τη μεγάλη ποικιλία των πιάτων μας, απλώς τονίζουμε την προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά, εμείς και οι συνεργάτες μας, ώστε το πιάτο που σας σερβίρουμε, να είναι φροντισμένο με καθαρά υλικά και μεράκι, σαν να ήμασταν στην αυλή του σπιτιού μας".
 
 
Οι ώρες λειτουργίας του είναι 10:00π.μ. -02:00π.μ. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters