Μύκονος: Έξωση στο θρυλικό "Caprice"

Μύκονος: Έξωση στο θρυλικό

 

 

 
 
Η δικαστική απόφαση υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να παραδώσει τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και να το εγκαταλείψει βάζοντας λουκέτο στο ιστορικό μπαρ της Μυκόνου. Πιθανή η μετακόμιση σε άλλο σημείο σύμφωνα με το "ΘΕΜΑ".
 
 
Ο κάτοχος του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το γνωστό μπαρ «Caprice» είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Semeli» Γιώργος Ζησιμόπουλος. 
 
 
Ο επιχειρηματίας κατάφερε έπειτα από πολυετή δικαστικό αγώνα να πάρει τα κλειδιά του «Caprice» από τον Νίκο Γρυπάρη, τον άνθρωπο που εκμίσθωνε το ακίνητο επί σειρά δεκαετιών, επιτυγχάνοντας μάλιστα κάτι σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα στον χώρο της διασκέδασης: να συμπεριληφθεί μέσα στα δέκα, σύμφωνα με το «Newsweek», καλύτερα μπαρ του κόσμου. Τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται το ενδεχόμενο παράτασης λειτουργίας του «Caprice» ως το τέλος της φετινής σεζόν κι αυτό προκειμένου η μετάβαση στη νέα εποχή να γίνει ομαλά, αλλά και να μην υπάρξουν διαφυγόντα κέρδη σε περίπτωση που αναλάμβανε να το τρέξει από φέτος ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. 
 
 
Ο κ. Ζησιμόπουλος μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» τονίζει ότι σκοπός του δεν είναι η μετρατροπή του χώρου σε άλλου είδους επιχείρηση, αλλά μόνο η ανακαίνισή του με κάποιες πρόσθετες βελτιώσεις που δεν θα αλλοιώνουν το στυλ και τον χαρακτήρα του. Σκοπεύει να το παραχωρήσει στα παιδιά του, που θα το λειτουργήσουν με διαφορετική ασφαλώς επωνυμία, δεδομένου ότι τα δικαιώματα της επιχείρησης «Caprice» ανήκουν στον κ. Γρυπάρη. Οπως και να ’χει, ένα μεγάλο κεφάλαιο στη νυχτερινή διασκέδαση της Μυκόνου κλείνει παίρνοντας μαζί  αναμνήσεις ολόκληρων δεκαετιών.