Λένα Μαντά: Περιοδεία στις Κυκλάδες - Την Τετάρτη στη Μύκονο

Λένα Μαντά: Περιοδεία στις Κυκλάδες - Την Τετάρτη στη Μύκονο

 

 

 

Περιοδεία στις Κυκλάδες ξεκινά η συγγραφέας Λένα Μαντά με αφορμή την έκδοση του νέου της βιβλίου "Μια συγνώμη για το τέλος" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Η αγαπημένη στο ευρύ κοινό συγγραφέας θα βρίσκεται στη Μύκονο την Τετάρτη 27 Μαϊου στο βιβλιοπωλείο στην "Πένα" όπου στις 8:00 το βράδυ θα μιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της. 

 

Η περιοδεία της στις Κυκλάδες ξεκινά την Τρίτη 26 Μαϊου με πρώτο σταθμό την Τήνο και το βιβλιοπωλείο "Περι Τήνος". Την Πέμπτη 28 Μαϊου θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο "ΖΟΟΜ" της Νάξου,  την Παρασκευή 29 Μαϊου στο Μπελλώνιο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φηρά και το Σάββατο 30 Μαϊου στο βιβλιοπωλείο "Αναγέννηση" στην Παροικιά Πάρου. Όλες οι συναντήσεις ξεκινούν στις 8:00μ.μ.


Λίγα λόγια για το βιβλίο

 

Κόρη του Σαράντη Σερμένη, που εκδιώχθηκε από τους γονείς του, επειδή ερωτεύτηκε παράφορα τη γυναίκα του αδελφού του. Άχρωμη, σχεδόν άσχημη, μεγάλωσε σ’ ένα σπίτι όπου έλειπε η αγάπη και υπερτερούσε η αυστηρότητα.
 
Σύζυγος του Κωστάκη Τσακίρη, γεμάτη απέχθεια για τον άντρα που διά της βίας παντρεύτηκε, και, πολύ σύντομα, χήρα του.
 
Σύζυγος, κατόπιν, του Θεμιστοκλή Ιδομενέα, γιου του συνταγματάρχη Μιλτιάδη Ιδομενέα, στα χρόνια της Χούντας, της εποχής που είχαν μπει στο στόχαστρο τόσο οι αριστεροί όσο και οι ομοφυλόφιλοι.
 
Αδελφή του Θεόφιλου Βέργου, νόθου γιου του πατέρα της.
 
Όλα τα είδε η Μυρσίνη στη ζωή, όλα τα γεύτηκε και όλα τα υπέμεινε. Μόνο ένα δεν της είπαν: μια συγγνώμη για το τέλος.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters