Δείπνο στα 50 μέτρα με θέα την Αθήνα για τους λάτρεις των extreme γαστριμαργικών απολαύσεων

Δείπνο στα 50 μέτρα με θέα την Αθήνα για τους λάτρεις των extreme γαστριμαργικών απολαύσεων

 

 

 

 
 
Η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία έφτασε στην Αθήνα. Ένα τραπέζι 50 μέτρα πάνω από το έδαφος, 22 άτομα και όλη η πόλη στο… πιάτο. Mοναδικές γευστικές στιγμές, απολαμβάνοντας την πιο γοητευτική θέα της πόλης με την ομάδα των σεφ να μαγειρεύει μπροστά στα μάτια σας τα πιο ευφάνταστα πιάτα.  
 
 
 
Από το Las Vegas μέχρι το Παρίσι, από το Λονδίνο μέχρι την Κωνσταντινούπολη, 45 μεγάλες πόλεις απογειώνουν το κοινό τους με το Dinner in the Sky. Η Αθήνα δε θα μπορούσε να λείπει. To Dinner in the Sky φέρνει τις ομορφιές της πόλης στο πιάτο. 
 
 
 
 
 
Ο διαγωνισμός στο instagram συνεχίζεται. Φωτογραφίστε το δικό σας σύννεφο και ανεβάστε το στον ουρανό του Dinnerintheskyathens, χρησιμοποιώντας το hashtag ‪#‎tosynnefomou‬. Η φωτογραφία με τα περισσότερα like θα κερδίζει ένα μοναδικό lift για δύο, κάθε εβδομάδα. 
 
 
 
 
Η πλατφόρμα περιστρέφεται κατά την διάρκεια του lift έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να απολαύσει την θέα της Αθήνας περιμετρικά, ενώ 3 προτάσεις γάμου έχουν γίνει ήδη τον πρώτο μήνα λειτουργίας του Dinner in the Sky – Athens. Η Ακρόπολη, φωτισμένη και μαγική, συνθέτει ένα σκηνικό  για μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.