Τα ζώδια για την Τετάρτη 20-05-2015

Τα ζώδια για την Τετάρτη 20-05-2015

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας ο Άρης είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας κάνει να έρθετε σε αντιπαράθεση πιθανόν με κάποια άτομα τα οποία είναι σε μεγαλύτερη ιεραρχική θέση από εσάς, και μάλιστα ορίζουν πολύ το αν θα έχετε την επέκταση που θέλετε. Να προσέξετε σε περίπτωση που μετακινηθείτε, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, ενώ ερωτικά αντιμετωπίζετε ζήλια και προσπάθεια ελέγχου από τους κοντινούς σας ανθρώπους, που σας νευριάζει. 
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Πόθοι, ανασφάλειες, ζήλια και διάθεση για ακραία παράδοση στον έρωτα, όλα μαζί, κάνουν την ημέρα εκρηκτική. Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας βρίσκεται σε μεγάλη διέγερση, κάνοντας τον έρωτα κυρίαρχο στοιχείο στην ζωή σας. Δεν αποκλείεται να νιώθετε έντονη ανάγκη να μετατρέψετε μια φιλική σχέση σε ερωτική, αν είστε αδέσμευτοι, και αυτό είναι ένα στοιχείο που σας κάνει να χάνετε κυριολεκτικά τον ύπνο σας, πρέπει να προσέξετε πώς θα κινηθείτε, γιατί είναι λεπτές οι ισορροπίες.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε πολλές πιθανότητες να καταφέρετε να πείσετε ανθρώπους με κύρος να σας προσέξουν. Παρά το γεγονός ότι έχετε πολλά να κάνετε, έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά, η δημιουργικότητα σας είναι τέτοια, που δεν το βάζετε κάτω. Ο Ερμής σας δίνει αυτή τη στιγμή όχι μόνον φιλοδοξίες, αλλά και τους τρόπους για να τις πετύχετε. Πρέπει όμως να προσέξετε να μην κάνετε λάθη στην βιασύνη σας, αλλά και να μην κάνετε άλλους να ζηλέψουν! 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Η ημέρα μπορεί να σας φέρει μετακινήσεις, ταξίδια, επιστροφή σε έναν παλιό και αγαπημένο χώρο. Είστε κάπως κουρασμένοι, απλά δεν το παραδέχεστε, και αυτό μπορεί να σας στοιχίσει μια μικρή ίωση, ή μια υπερκόπωση. Δεν είναι κακή ιδέα να περιποιηθείτε λίγο τον εαυτό σας από άποψη διατροφής για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που έρχονται, κύρια στον επαγγελματικό σας χώρο. Στον συναισθηματικό τομέα, είτε έχετε σχέση είτε όχι, η ανασφάλειά σας, αν δεν προσέξετε, θα κάνει ζημιά. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα θα έχει κάποια κούραση, ενώ και γενικά θα θέλατε να πάρετε τον χρόνο σας και για να σκεφτείτε καθαρά, και για να οργανωθείτε. Κάτι τέτοιο όμως δεν προβλέπεται, οι υποχρεώσεις σας τρέχουν και πολλά κρέμονται από τις δικές σας τις δράσεις, και στον οικογενειακό σας χώρο και στον επαγγελματικό και στις σχέσεις σας. Όλοι περιμένουν τον πρώτο λόγο από εσάς αυτόν τον καιρό, οπότε δεν έχετε την πολυτέλεια να ξεκουραστείτε. 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε κουραστεί αρκετά, πιθανόν να έχετε κάνει μεγάλες μετακινήσεις και μάλιστα με συναισθηματική φόρτιση. Όσο κι αν έχετε κουραστεί, νιώθετε από την άλλη ένα μεγάλο ψυχικό σθένος, ένας κύκλος έχει κλείσει και ένας άλλος ξεκινάει. Έχετε μπροστά σας μια περίοδο προσπαθειών, πρέπει να οργανώσετε τον χρόνο σας, αλλά και τον χώρο σας, πετώντας τα περιττά, για να έχετε την απαραίτητη συγκέντρωση. Συναισθηματικά, είστε σε πολύ όμορφη στιγμή, περιμένετε να σφίξετε στην αγκαλιά σας ένα πρόσωπο που σας έλειψε πολύ. 
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Κάποιο πρόβλημα που έχετε με την δουλειά σας, γίνεται πολύ επιτακτική ανάγκη να το λύσετε. Είναι πρόβλημα συμπεριφορών, που έχει μολύνει τον επαγγελματικό σας χώρο. Κρατείστε χαμηλούς τόνους, δεν υπάρχει λόγος να είστε ακραίοι, αλλά και μην αφήσετε να σας ρίξουν ευθύνες . Πάντως για να δικαιωθείτε, θέλει στρατηγική. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθετε ότι προσφέρετε πάνω από τις δυνάμεις σας και αυτό σας θυμώνει ακόμα και με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Θέλετε να έρθετε κοντά σε έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει πολύ, αλλά όλο υπάρχουν εμπόδια. Από την μια, παρά την σαφώς ερωτική σας διάθεση, έχετε πολλές ανασφάλειες, από την άλλη δεν ταιριάζουν ίσως τα προγράμματά σας. Ακόμα κι αν έχετε μια μόνιμη σχέση, βιώνετε μια κατάσταση αγχωτικής μοναξιάς, θέλετε κάτι παραπάνω από αυτά που έχετε. Προσέξτε τους επαγγελματικούς σας φίλους, ίσως να σας υποσκάπτουν. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας, αλλά το ηθικό σας, είναι όχι απλά αναπτερωμένο, είναι πολύ σκληραγωγημένο, μπορείτε να κάνετε τα πάντα μετά τις δυσκολίες που σας βρήκαν και τις βγάλατε εις πέρας. Σε επαγγελματικό επίπεδο είστε σε μια ανοδική φάση, ενώ συναισθηματικά, ίσως έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσετε αν πράγματι έχετε μια σχέση, ή μήπως είναι απλά και μόνον μια ρουτίνα, που τελικά ίσως και να σας πηγαίνει πίσω. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο Κρόνος σας επιφυλάσσει πολλές εντάσεις, όπως και η Αφροδίτη. Θα πρέπει να πάρετε ψύχραιμες αποφάσεις, τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, όσο και σε επίπεδο επαγγελματικό. Θα έχετε πιθανόν αρκετές συγκρούσεις με ανθρώπους που θα θεωρούν ότι οι απόψεις σας είναι παρωχημένες. Η αλήθεια είναι πως αυτό τον καιρό δύσκολα αλλάζετε γνώμη, αλλά καλό είναι σε κάθε περίπτωση να ακούτε τους άλλους, γιατί μπορεί να θέλουν πραγματικά το καλό σας. Δεν είναι κακή ιδέα να μείνετε μόνοι σας με το ταίρι σας, να χαλαρώσετε και να πάρετε δυνάμεις. 
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η διάθεσή σας θα είναι εκρηκτική, και το ίδιο εκρηκτική θα είναι και η διάθεση των άλλων απέναντι σας. Η αρχή του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, θα σηματοδοτήσει ακόμα σοβαρότερα προβλήματα σε πολλούς τομείς, αν δεν φροντίσετε να αλλάξετε συμπεριφορά και προς τους άλλους και προς τον εαυτό σας. Ενώ νομίζετε ότι κινείστε προς το συμφέρον σας, ουσιαστικά το υποσκάπτετε, κάνοντας λάθος συμμαχίες . Θα πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο και να δείτε τα πράγματα καθαρά. Κάντε και μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σας, για να λύσετε παρεξηγήσεις . 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η διάθεσή σας, αν και είναι πολύ ερωτική, θα σας φέρει ίσως κάποια προβλήματα, μιας και θα είναι εύκολο να χάσετε το όριο, να γίνετε πολύ δοτικοί και να μην διαφυλάξετε τα συμφέροντά σας, είτε ψυχολογικά, είτε σε πολύ πραγματικό επίπεδο. Πιθανόν να νιώσετε ή να καταλάβετε, ότι κάποιοι άνθρωποι στον επαγγελματικό σας χώρο κινούνται παρασκηνιακά, γεγονός που θα σας προβληματίσει και θα πρέπει να σας κάνει να οργανώσετε την άμυνά σας. 
 
 
Σε συνεργασία με το oroskopos tv