Η Μιλένα Βραχωρίτη στο Mykonos Alternative Center

Η Μιλένα Βραχωρίτη στο Mykonos Alternative Center

 

 

 

H Μιλένα Βραχωρίτη είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστή για τις θαυματουργικές θεραπείες της μέσω χειροπρακτικής θεραπείας, τεχνικής θήτα αλλά και πολλών άλλων τεχνικών.
 
Έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να θεραπευτούν εκεί που η επιστήμη είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά.
 
Επίσης έχει γράψει πολλά βιβλία μεταξύ άλλων το "Μονοπάτι της Υγείας" που εξηγεί τα οφέλη της Φρουτοθεραπείας και το πόσο σημαντικό είναι ο οργανισμός να αποτοξινώνεται ώστε να επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.  
 
Ακόμη στο συγκεκριμένο βιβλίο αναφέρονται περιπτώσεις ασθενών που θεραπεύτηκαν με την καθοδήγηση της Μιλένας και το πώς ένιωσαν κατά τη διάρκεια του δρόμου αυτού προς την επιστροφή τους στην υγεία.
 
Οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν γυναίκες που ενώ δεν είχαν κάτι παθολογικό (εννοείται ότι είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις) δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί, ακόμη και περιπτώσεις που είχαν προσπαθήσει με εξωσωματικές κι επίσης δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
 
Η Μιλένα που έχει τόσα να μας πει  για τη σύλληψη,  την εγκυμοσύνη αλλά και για χειροπρακτικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και γυναικών και αντρών, θα βρίσκεται από την Κυριακή 7 Ιουνίου και για τρεις μέρες στο Mykonos Alternative Center.  
 
Όσοι γνωρίζετε την Μιλένα καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ώρα για ραντεβού μαζί της, επομένως επικοινωνήστε άμεσα για να κλείσετε το ραντεβού σας με την υπεύθυνη του κέντρου Μαρία Σκαγιά στο τηλέφωνο 6977678847.