6ο Φεστιβάλ Μαθητικών ταινιών

6ο Φεστιβάλ Μαθητικών ταινιών

 

 


Η Τελετή απονομής βραβείων των ταινιών του 6ου Φεστιβάλ Μαθητικών ταινιών ''Πάμε Σινεμά;'' θα διεξαχθεί, την επόμενη Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του 9.84 (Τεχνόπολη, Γκάζι) από 16.30 έως 18.30. Η Τελετή θα προβληθεί από την Δημόσια Τηλεόραση.
 

Στο 6ο Φεστιβάλ Μαθητικών ταινιών ''Πάμε Σινεμά;'' συμμετέχουν 35 ταινίες από σχολεία όλης της Ελλάδας και εξωτερικού και μπορείτε να τις απολαύσετε στην ιστοσελίδα www.pamecinema.net
 

Την Τελετή απονομής των βραβείων θα παρουσιάσει ο ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.
 

Τα βραβεία θα απονείμουν οι: Γιώργος Καμίνης, Δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Χαρβαλιάς, Πρύτανης Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Δημήτρης Σοφιανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης (Δημόσια Τηλεόραση), Φοίβη Αγγελοπούλου, Αντιπρόεδρος Ε.Κ.Κ., και Ηλίας Φούτσης, πρόεδρος New York College.
 

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από: Τάκης Σπυριδάκης, σκηνοθέτης, Ελεονόρα Ζουγανέλη, μουσικός, Φίλλιπος Πλιάτσικας, μουσικός, Γιώργος Ζώης, σκηνοθέτης, Γιάννης Στάγκογλου, ηθοποιός, Αθηνά Παππά, ηθοποιός, Εύη Δαελή, ηθοποιός, και Νορα Ράλλη, δημοσιογράφος Στην Τελετή Απονομής θα τραγουδήσουν η Ελεονόρα Ζουγανέλη και ο Φίλιππος Πλιάτσικας και συμμετέχουν με δηλώσεις τους οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παναγιώτης Γιαννάκης, Λάκης Λαζόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Δημήτρης Μενούνος, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κατερίνα Παπαδάκη, Ορφέας Αυγουστίδης, Γιώργος Καραμίχος, Γιάννης Ζουγανέλης, Πέτρος Φιλιππίδης και ο Σταμάτης Φασουλής.
 

Το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πάμε Σινεμά; πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία, στην Αθήνα με τον Δήμο Αθηναίων και τον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 και στη Θεσσαλονίκη με το Δήμο Θεσσαλονίκης. Διεύθυνση προγράμματος: Αντώνης Κιούκας.
 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.