Ευχαριστήριο Στέλιου Μπρίγγου στους εθελοντές που βοήθησαν στην αποψίλωση του αρχαιολογικού χώρου της Δήλου

Ευχαριστήριο Στέλιου Μπρίγγου στους εθελοντές που βοήθησαν στην αποψίλωση του αρχαιολογικού χώρου της Δήλου

 

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους τους εθελοντές, που βοήθησαν στην αποψίλωση του αρχαιολογικού χώρου της Δήλου, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού, Στέλιος Μπρίγγος.

 

Η επιστολή αναφέρει συγκεκριμένα:

 

"Αγαπητοί εθελοντές,

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Τμήμα Πολιτισμού, επιθυμεί να σας ευχαριστήσει δημόσια για την συμμετοχή σας, την Κυριακή 17 Μαΐου στις εργασίες αποψίλωσης μνημείων της Δήλου.

Με την παρουσία σας συμβάλατε στον καθαρισμό της περίφημης Ιταλικής Αγοράς, του μνημείου των Λεόντων, του ιερού του Απόλλωνα και της λίμνης.  

 

Ο εθελοντισμός αποτελεί την υπέρτατη μορφή κοινωνικής δράσης, δίνοντας νόημα και περιεχόμενο στις πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς. 

 
Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε, η διοργάνωση βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους πολίτες, εθελοντικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, δημοτικούς συμβούλους, σχολεία και τοπικές επιχειρήσεις. 
 
Ευχαριστούμε θερμά και όλους τους χορηγούς που είτε προσέφεραν απαραίτητα 
χορτοκοπτικά, ή πλήρωσαν εξειδικευμένους εργάτες. 
 
Μεταξύ αυτών, τους κ. Ματθαίο Αποστόλου, Δημήτρη Κοντιζά, Φρατζέσκο Μαδούπα, Αντώνη Κουσαθανά, Μανώλη Κουσαθανά, Νικόλαο Σαλάχα, Νικόλαο Σαντοριναίο, Σταμάτη Ξυδάκη αλλά και για την μεταφορά μας τον κ. Φραντζέσκο Νάζο. 
 
Τέλος ευχαριστούμε και τους δύο γιατρούς της εκδήλωσης για την προληπτική τους παρουσία, τους κ Ζήση Ασημομύτη και Λουκά Κωνσταντίνου".
 
 
Δείτε επίσης: