Ημερήσιο ωροσκόπιο για την Τρίτη 19-05-2015

Ημερήσιο ωροσκόπιο για την Τρίτη 19-05-2015

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Είναι μια μέρα προκλήσεων στις οποίες δεν πρέπει να απαντήσετε. Καλό είναι να είστε πολύ συγκεκριμένοι με τα οικονομικά σας, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με ακίνητα, επενδύσεις, αποκτήματα, και λιγότερο με την τρέχουσα εργασία σας. Μην προβείτε σε καμία αγοραπωλησία, ενοικίαση, αλλαγή τόπου κατοικίας, γιατί θα έχετε απρόβλεπτα προβλήματα, ενώ θα έχετε προβλήματα και με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Όσοι από εσάς έχετε μόνιμη σχέση, βγάζετε μια ξαφνική ζήλια που δεν είναι συνηθισμένη για εσάς και ξαφνιάζει τους ανθρώπους σας. 
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Είστε σε μια μάλλον κακή ημέρα και πρέπει να προσέξετε πολύ. Είστε ευάλωτοι, εξαιρετικά ευαίσθητοι, με αυξημένες τις περιπτώσεις να σπάσετε ψυχολογικά ακόμα και από την πιο ασήμαντη αφορμή. Καλό είναι να ξεκινήσετε την ημέρα σας πολύ συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσετε να έχετε γύρω σα ανθρώπους που σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας και για τους οποίους δεν αμφιβάλετε καθόλου. Μην πάρετε αποφάσεις στα επαγγελματικά σας – ούτε και στα προσωπικά σας, δεν είναι καλή στιγμή, όλα μπορεί να ανατραπούν. 
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Αν θελήσετε να βγείτε σήμερα, προσέξτε τις κακοτοπιές και τις περίεργες συναντήσεις. Θα υπάρχει μια κακή αύρα στον αέρα, που μπορεί να σας ανατρέψει όλα σας τα καλά σχέδια και να σας χαλάσει την διάθεση. Ο Ερμής εξακολουθεί να σας δίνει νεύρα και εντάσεις, που διαπερνούν ακόμα και τις πιο προσωπικές σας σχέσεις. Ίσως οι αδέσμευτοι να θελήσετε να γίνετε λίγο πιο τολμηροί, αλλά θα πρέπει να προσέξτε τις ισορροπίες, θα χάνετε εύκολα το μέτρο, γιατί οι άλλοι δεν θα μπορούν να πιάσουν τον πνευματώδη χαρακτήρα σας. 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Έχετε μια κάπως πιο ανάλαφρη διάθεση σήμερα, αν και φαίνεται ότι κάποια ψυχολογικά προβλήματα δεν λένε να σας αφήσουν σε ησυχία, ούτε κάποιες ενοχλήσεις της υγείας σας. Καλό είναι να εξασφαλίσετε ένα διάλλειμα, να κάνετε χαλαρά πράγματα με ανθρώπους που αγαπάτε, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να περάσετε μερικές όμορφες στιγμές με ανθρώπους που να σας δημιουργούν ασφάλεια. Αφήστε μακριά σκέψεις για μεγάλες τομές και αλλαγές στην ζωή σας αυτήν την περίοδο, δεν υπάρχει εύνοια και δεν έχετε και καθαρό μυαλό για να πάρετε αποφάσεις . 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Θα έχετε κάποιες ψυχικές αναταράξεις, αλλά θα έχετε και πολλές ευκαιρίες να αντλήσετε τρυφερότητα από ανθρώπους οι οποίοι σας έλειψαν. Έχετε μπροστά σας μια μέρα κατά την οποία θα προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε σε όσα σας περιμένουν ως υποχρεώσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα, μια μέρα διαβατική θα λέγαμε, που ίσως να ταξιδεύετε, ίσως να κλείνετε εκκρεμότητες. Πολλοί από εσάς, ειδικά οι του 2ου δεκαημέρου, που έχετε ως κυβερνήτη σας τον Κρόνο, μπορεί να αισθανθείτε ότι η ζωή σας κάνει κύκλους, που δεν λένε να κλείσουν, ενώ θα έχετε και κάποια θέματα να λύσετε με μεγαλύτερους ανθρώπους, όχι αναγκαστικά άσχημα.
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Όπως ξέρετε από την εμπειρία σας, όταν νιώθετε αδικημένοι και αντιδράτε, τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Και αυτό γιατί εσείς οι ίδιοι δεν ανέχεστε τις μικρότητες, ούτε και αν πρόκειται να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Επειδή είναι δεδομένο ότι σας έχουν αδικήσει, καθίστε χαλαρά και περιμένετε τις εξελίξεις, χωρίς να δίνετε μεγάλη συναισθηματική αξία στα πράγματα. Θα σας εκπλήξει το πόσο γρήγορα θα δικαιωθείτε, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή όλα φαίνονται να έχουν πάρει μια άσχημη τροπή. Ο έρωτας από την άλλη, μπορεί να είναι ένα υπέροχο γιατρικό σε όλες σας τις στεναχώριες. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Δώστε χρόνο στις σχέσεις σας να εξελιχθούν πιο ομαλά, σας έχει πιάσει μια βιασύνη σε όλους τους τομείς, που τελικά μπορεί και να σας βλάψει. Αν έχετε την δυνατότητα, πάρτε μια ή δύο μέρες άδεια από όλες σας τις υποχρεώσεις, είστε κουρασμένοι και εξαντλημένοι και δεν το παραδέχεστε. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία, αρκεί να θελήσετε βέβαια να βγείτε από το σπίτι! 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Παρά το γεγονός ότι είστε πολύ κουρασμένοι, θα πρέπει να μαζέψετε όλο σας το ψυχικό απόθεμα και να νικήσετε φόβους, ανασφάλειες και αναβλητικότητα. Έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας ακόμα, σε μια πορεία που φαίνεται άχαρη, αλλά θα σας βγάλει σε πολύ καλύτερο σημείο από ό,τι είναι αυτό που ξεκινάτε. Το κακό είναι ότι ο Κρόνος σας δίνει δυσκολίες, και κυρίως σα κάνει να αμφιβάλλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό, κάτι που είναι και το αδύνατο σημείο σας γενικά. Ακούστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν, ξεκουραστείτε, όλα είναι στο χέρι σας και όλα τα μπορείτε. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον Ήλιο θα σας φέρει κάποιες ανατροπές σε θέματα που σχετίζονται με τις κοινωνικές σας σχέσεις. Δεν αποκλείεται κάποιοι άνθρωποι από τον ευρύ σας κύκλο να σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Ίσως πάλι να έρθουν ξαφνικά μπροστά σας κάποια νομικά θέματα που είτε δεν τα ξέρατε είτε τα είχατε αφήσει πίσω, ελπίζοντας σε μια καλή έκβαση με τον καιρό, αλλά κάτι τέτοιο ίσως και να είναι τελικά απλή αισιοδοξία. Αφεθείτε με μεγαλύτερη σιγουριά και χωρίς νεύρα και δεύτερες σκέψεις στον έρωτα, θα σας κάνει καλό. 
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Πρέπει να είστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε, για να καταφέρετε να κατανικήσετε τις ενέργειες του ανάδρομου Κρόνου που αυτήν την στιγμή επηρεάζουν όλα τα σταθερά ζώδια. Όσοι από εσάς είστε σε μόνιμη σχέση, και πολύ περισσότερο έχετε οικογένεια, ρίξτε εκεί το κέντρο βάρους σας, αφήνοντας λίγο παραπίσω τις φιλοδοξίες σας και το επαγγελματικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να έχετε συγκρούσεις με μεγαλύτερους, ιεραρχικά ανώτερους ή ανθρώπους κύρους, μην βιαστείτε να κλείσετε πόρτες όμως. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε ένα πολύ θετικό άγγιγμα από την Αφροδίτη, το οποίο σαφώς και μπορεί να αντισταθμίσει τις δυσκολίες που σας δίνει ο Ερμής σε κακή σχέση με τον Ποσειδώνα. Ένα έρωτας είναι πολύ πιθανός – ειδικά αν κοντά σας βρίσκεται ένας Ζυγός ή ένας Ταύρος. Ταυτόχρονα είστε πολύ δημιουργικοί και μπορείτε να πρωτοτυπήσετε στην δουλειά σας, αλλά και σε εντελώς καινούρια πεδία. Φυσικά είναι σχεδόν περιττό να πούμε πόσο πολύ πρέπει να προσέχετε με τα οικονομικά…