Το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο έπιασε Ελλάδα

Το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο έπιασε Ελλάδα

 

 

 
 
Το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, έδεσε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Πρόκειται για το Quantum of the Seas. Το πλοίο έχει μήκος 347 μέτρα, διαθέτει 2.090 καμπίνες στις οποίες μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4.905 επιβάτες, ενώ το πλήρωμά του ανέρχεται σε 1.500 άτομα. 
 
 
Το Quantum of the Seas, ανήκει στην Royal Caribbean International (RCI), ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην RCI τον Οκτώβριο του  2014, ενώ το παρθενικό του ταξίδι ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου 2014. Είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που πλέει σήμερα στη Μεσόγειο και το μεγαλύτερο νεότευκτο πλοίο που επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά.
 
 
Ο Πειραιάς είναι ένα από τα λιμάνια που πιάνει κατά το μακρύ ταξίδι του που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη Βαρκελώνη της Ισπανίας και το Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 
 
Το Quantum of the Seas προσφέρει μια ποικιλία από πρωτόγνωρες εμπειρίες στη θάλασσα, όπως το πρώτο προσομοιωτή sky-diving και το North Star - ένα κόσμημα σε σχήμα κάψουλας η οποία απαλά ανεβαίνει πάνω από 300 πόδια πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, προσφέροντας θέα 360 μοιρών στη θάλασσα και τους προορισμούς του πλοίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters