Καινούργιες κυκλοφορίες βιβλίων: "Το δάκρυ του έρωτα"

Καινούργιες κυκλοφορίες βιβλίων:

 

Το καινούργιο βιβλίο της Λίας Ζώτου και του Θοδωρή Καραγεωργίου κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Ψυχογίο, με τίτλο "Το δάκρυ του έρωτα".

 
«Κοίτα γύρω σου, παππού... Κοίτα τα αμπέλια μας πώς δακρύζουν, κο~ τα πώς κυλούν τα δάκρυά τους... Δίχως τούτα τα δάκρυα όλα Θα ήταν νεκρά... Είναι δάκρυα ζωής, παππού! Εσύ μου τα 'δειξες όλα, εσύ!Δεν το φοβάμαι το δάκρυ του έρωτα, όσο πικρό κι αν είναι. Γιατί όποιος δε δάκρυσε για κάτι που πόθησε απελπισμένα δεν έχει νιώσει την καρδιά του να χτυπά αληθινά, δεν έχει ζήσει!»
 
Μία αναπάντεχη κλnρovoμιά oδnγεί τόv Τόμας Λεovτίδn από τις ανέσεις τou διαμερίσματός του στο Λονδίνο και mv αγαππμένπ τoυ δουλειά στnv εξoxή τnς νότιας Γαλλίας. 'Eva xovτpό δερματόδετo τετράδιο, με το όνομά του γραμμένο στο εξώφυλλο, Θα του φανερώσει πως το πaρελθόv τnς οικογένειάς του έχει γραφτεί με μαύρο μελάνι...
 
Μάιος, 1914. 'Ενας άντρας κάνει την καρδιά τον πέτρα και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την αγαπημένη τον πατρίδα, τον Πόντο, με σκοπό να διαφύγει στην Ελλάδα. θα καταφέρει, όμως, να σώσει τα παιδιά και την αγαπημένη τον γυναίκα;
Μάρτιος, 1963. 'Ενας κακός οιωνός Πλανάται πάνω από τον συννεφιασμένο ουρανό της Δράμας, ένα προξενιό Θα φέρει δύο αδέλφια αντιμέτωπα για τη διεκδίκηση της ίδιας γυναίκας.
 
Σεπτέμβριος, 1974. 'Eva φονικό Θα σnμnδέιμει τn ζωή όλων για πάντα!
Με φόντο τους απέραντους αμπελώνες κατ τα παλτά οινοποιεία, τους γενστγνώστεςκαι το μεθυστικό άρωμα του λαμπερού κόκκινου κραστού, ξεδιπλώνεται μια ιστορία γεμάτη αγάπη, πάθος, εκδίκηση, δάκρυα και έρωτα!