"Χωρίς χρηστή διαχείριση το προσωπικό του ΕΚΑΒ δεν θα είναι ποτέ αρκετό, δηλώνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων

 

 

 

Έμφαση στην "χρηστή διαχείριση" των υπαλλήλων του ΕΚΑΒ ώστε να καλύπτονται όσο το δυνατόν περισσότερες βάρδιες δίνει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων. 
 

Πέρα από την πολιτική αντιπαράθεση (αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ) όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που αφορά το ΕΚΑΒ Μυκόνου 2 άτομα από τα 14 που θα προσληφθούν στις Κυκλάδες θα ενσωματωθούν στο προσωπικό του τοπικού ΕΚΑΒ. Ωστόσο όπως τονίζεται "χωρίς χρηστή διαχείριση το προσωπικό δεν θα είναι ποτέ αρκετό". 
 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση "στις 11 Μαΐου δημοσιεύτηκε ο προσωρινός πίνακας διοριστέων του διαγωνισμού για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού, ειδικότητας ΔΕ - Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ του Υπουργείου Υγείας. Με βάση τα στοιχεία του ΑΣΕΠ διορίζονται στις Κυκλάδες συνολικά 14 άτομα από τα οποία 2 στη Μύκονο. Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως και ο Περιφερειάρχης και ο δήμαρχος Μυκόνου, ότι χωρίς χρηστή διαχείριση το προσωπικό ποτέ δεν θα είναι αρκετό".

 

Επισημαίνεται δε ότι "το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο και ενώ η δύναμη του ΕΚΑΒ Μυκόνου αριθμεί επτά άτομα, διαθέσιμα ήταν μόνο 2, αφού 2 είχαν το ρεπό τους, 2 ακόμα βρίσκονταν σε άδεια και 1 είναι σε απόσπαση παρά την αντίθετη γνωμοδότηση του υπηρεσιακού τους συμβουλίου".

 
ΣΧΕΤΙΚΑ