Για τους φίλους του βιβλίου "BAZΑAR βιβλίου" 50%-70% με δυνατότητα αποστολής

Για τους φίλους του βιβλίου

 
 
Το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το 3ο bazaar βιβλίων στο Κτήριο της οδού Πειραιώς 138 από την Πέμπτη 14 μέχρι και την Κυριακή 17 Μαϊου 2015, στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου. 
 
 
Στο bazaar θα διατεθούν 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70% επί της τιμής πωλήσεώς τους. 
 
 
Δείτε τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ που είναι προς πώληση.
 
 
Για παραγγελίες εκτός Αθηνών απευθυνθείτε στο publications@benaki.gr  έως και την Κυριακή 17 Μαΐου 2015. 
 
 
Είναι απαραίτητο να αναφέρουν ταχυδρομική διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου (κατά προτίμηση κινητού). Οι παραγγελίες θα αποσταλούν στους ενδιαφερόμενους μετά τη λήξη του bazaar, αφού προηγηθεί εκ μέρους του Μουσείου επικοινωνία για ενημέρωση του συνολικού κόστους και επιβεβαίωση της παραγγελίας. Η εξόφληση θα γίνεται με αντικαταβολή. 
 
 
Οι θεματικές των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, μέχρι τη Φωτογραφία και την Ευρωπαϊκή τέχνη. 
 
 
Ανάμεσα στα βιβλία που θα διατεθούν ενδεικτικά είναι: Αθήνα 1839-1900. Φωτογραφικές μαρτυρίες - Βασίλης Φωτόπουλος - Ελληνικές θάλασσες - Ι. Μόραλης. Άγγελοι, μουσική, ποίηση - Κάρολος Κουν. Οι παραστάσεις - Κριεζώτου 3. Το σπίτι, το εργαστήρι και η Πινακοθήκη του Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα - Κώστας Μπαλάφας. Η χώρα μου - Κώστας Μπαλάφας. Φωτογραφικές μνήμες από τη σύγχρονη Ελλάδα - Νικόλαος Τομπάζης (1894-1986). Ινδίες – Ελλάδα - Ο κόσμος του Διονύση Φωτόπουλου, κ.ά. 
 
 
Tα παιδιά που θα επισκεφτούν με τους γονείς τους το Bazaar βιβλίων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση στην έκθεση «Soloúp. Αϊβαλί: Ένα ταξίδι στο χρόνο» με αφορμή την κυκλοφορία του graphic novel "Αϊβαλί" του Soloúp από τις εκδόσεις Κέδρος. Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά από 8 έως 12 ετών.
 
Στο πλαίσιο του 3ου Bazaar βιβλίων το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη θα διαθέτει στο χώρο του bazaar μια μεγάλη ποικιλία από προσφορές αντικειμένων και χαρτικών με έκπτωση από 40% μέχρι 70%. 
 
 
Εκτός από αυτές τις προσφορές, την Κυριακή 17 Μαΐου, που συμπίπτει με την τελευταία μέρα του Bazaar, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, θα διαθέτει όλα τα αντικείμενα με έκπτωση 10% και στα Μέλη του Μουσείου Μπενάκη με έκπτωση 20%.