Λέσχη ανάγνωσης στην Βιβλιοθήκη Π. Κουσαθανά

Λέσχη ανάγνωσης στην Βιβλιοθήκη Π. Κουσαθανά

 

 

 
Στα πλαίσια των “Εθελοντικών Μαθημάτων Μυκόνου” υπάρχει από πέρυσι στη βιβλιοθήκη Παναγιώτη Κουσαθανά και δεύτερο τμήμα Λέσχης Ανάγνωσης, αυτό της Νεανικής Λογοτεχνίας, για παιδιά από 10 ετών και πάνω.
 
Το τμήμα ξεκινά την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στις 18.00 μμ. και θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα (η επόμενη συνάντηση θα είναι Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, η μεθεπόμενη στις 12 Φεβρουαρίου κοκ.)
 
Για παιδιά και εφήβους της ίδιας ηλικίας (10 ετών και άνω) λειτουργεί στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ επί της οδού Καλογερά κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα και τμήμα με Θεατρικό Παιχνίδι-Αυτοσχεδιασμό.
 
Η πρώτη συνάντηση θα είναι την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στις 19.00μμ. Για περισσότερες πληροφορίες: 6977281895 (Αγγελική Καλαφάτη-υπεύθυνη των τμημάτων).
 
Και φυσικά, για όσους αγαπούν το βιβλίο (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, δοκίμιο) και τους αρέσει να τα συζητούν με καλή παρέα, μία Τετάρτη κάθε μήνα λειτουργεί για τέταρτη συνεχή χρονιά η Λέσχη Ανάγνωσης στη Βιβλιοθήκη Παναγιώτη Κουσαθανά.
 
Το επόμενο ραντεβού είναι την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 18.00 μμ. με το βιβλίο Γεώργιος Νέγρος- Ο τίγρης του Αιγαίου του Τέου Ρόμβου (εκδόσεις Πανοπτικόν-Ιούνιος 2012).