Στη Μύκονο το παγκόσμιο συνέδριο της Replay - Μεγάλο show απόψε στους Κάτω Μύλους

Στη Μύκονο το παγκόσμιο συνέδριο της Replay - Μεγάλο show απόψε στους Κάτω Μύλους

 

 

 

Περισσότεροι από 500 σύνεδροι και στελέχη του ομίλου Replay από 50 χώρες του κόσμου, θα προσγειωθούν στις αρχές Μαΐου στη Μύκονο, για ένα τριήμερο συνέδριο εκδηλώσεων, που θα συγκεντρώσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.
 
 
Για πρώτη φορά η Replay (Fashion Box Group) επέλεξε την Ελλάδα, για την διοργάνωση της παγκόσμιας εταιρικής της παρουσίασης, Replay Preview Collection.
 
Ο ιταλικός όμιλος Fashion Box, συνεχίζει την παράδοση, που θέλει κάθε χρόνο να επιλέγει ένα κοσμοπολίτικο προορισμό για να παρουσιάσει την πρώτη collection του επόμενου έτους κι έτσι μετά την Ίμπιζα και τη Σαρδηνία, επελέγη φέτος η Μύκονος.
 
 
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την παρουσίασει των στρατηγικών πλάνων του brand για το 2016, workshops, εταιρικές ημερίδες και ως αποκορύφωμα το catwalk της Replay Collection Spring - Summer 2016. 
 
 
Η μεγάλη παρουσίαση της Replay πραγματοποιείται απόψε στις 20:00 στην περιοχή των Μύλων, ενώ αύριο θα υπάρξει αντίστοιχο show στην παραλίας της Ψαρρούς.
 
 
Η Fashion Boox Ελλάς, θυγατρική του Ομίλου Fashion Box, έχει αναλάβει την επιμέλεια για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της διοργάνωσης.