Δωρεάν μαθήματα κιθάρας, ζωγραφικής για ενήλικες, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά κ.α. απο τους εθελοντές

Δωρεάν μαθήματα κιθάρας, ζωγραφικής για ενήλικες, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά κ.α. απο τους εθελοντές

 

 


Για δεύτερη συνεχή χρονιά εθελοντές της Μυκόνου συνεχίζουν τον κύκλο των δωρεάν μαθημάτων προς εκείνους που επιθυμούν να περάσουν δημιουργικά και ανέξοδα τον χρόνο τους τον χειμώνα στο νησί.
 

Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις 13 Ιανουαρίου και διεξάγονται σε αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ και στην Βιβλιοθήκη Παναγιώτη Κουσαθανά στην Χώρα και στο Δημοτικό Σχολείο της Άνω Μεράς αντίστοιχα.
 

Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει μαθήματα Κιθάρας, Ζωγραφικής για ενήλικες, Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά, Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, ποίηση και στιχουργική, γιόγκα, κρητικούς χορούς και σχολικό – επαγγελματικό προσανατολισμό για μαθητές γ’ λυκείου.
 

Το Πρόγραμμα του Α’ κύκλου Εθελοντικών Μαθημάτων περιλαμβάνει στην χώρα: Κάθε Δευτέρα 5:00-7:00 μάθημα κιθάρας με τον Daniel Κουσαθανά, 7:00-9:00 Ζωγραφική για ενήλικες με τον Luis Orozco. Κάθε Τρίτη 7:00-8:30 Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά 10 – 15 ετών με την Αγγελική Καλαφάτη (πρώτο μάθημα 21/01). Κάθε Τετάρτη 5:00-7:00 Κοπτική – Ραπτική για ενήλικες με την Φαίη Χατζή και κάθε Παρασκευή 7:00-9:00 Ποίηση – Στιχουργική για ενήλικες με την Δάφνη Χρονοπούλου (πρώτο μάθημα 17/01).
 

Στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Μεράς κάθε Δευτέρα 6:00-8:00 Γιόγκα για ενήλικες με την Αγγελική Σαμοϊλη, κάθε Παρασκευή 7:00-9:00 Κρητικοί Χοροί για ενήλικες με την Στέλλα Χατζηιωάννου και Σάββατο 3:00-5:00 Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός για μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου με τον Δημήτρη Κοντό (πρώτο μάθημα 18/1).
 

Ο δεύτερος κύκλος με νέα μαθήματα θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου.  

 

πηγή: mykonos news