Τα ζώδια της Δευτέρας 4-05-2015

Τα ζώδια της Δευτέρας 4-05-2015

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Μην πανικοβάλλεστε από την κατάσταση των οικονομικών σας, όσο πιεστικά και αν είναι στο τέλος θα μπορέσετε να βρείτε διέξοδο. Θα ήταν καλό να προσέξετε την συμπεριφορά σας απέναντι στους ανωτέρους σας και στους συνεργάτες σας. Η επιλογή σας σε κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας φέρει μπροστά σε νέα διλλήματα θα ήταν καλό να αναθεωρήσετε την άποψή σας και να προχωρήσετε διαφορετικά. Αισθηματικά χωρίς λόγο δεν πρέπει να κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας, γίνεστε κουραστικοί. Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για φλερτ και παράλληλες σχέσεις, προσέξτε.
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Αποφύγετε κάθε οικονομικό ρίσκο και μην είστε επιθετικοί στην συμπεριφορά σας. Θα έχετε μια δυσκολία προσαρμογής τόσο στα επαγγελματικά σας θέματα, όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσέξτε κάθε σχέση με τους ανωτέρους σας και τους συνεργάτες σας μην είστε επίμονοι στις απόψεις σας και μην διεκδικείτε πράγματα που δεν σας ανήκουν. Κάποια πρόσφατα γεγονότα που εξελίχθηκαν θετικά προσέξτε να μην τα ανατρέψετε. Αισθηματικά τα πράγματα οδηγούνται σε ρήξη και πιθανόν υποθέσεις κρυμμένων σχέσεων να έρθουν στο προσκήνιο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για φλερτ.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και αυτό σας κουράζει και σας κάνει αναποτελεσματικούς. Παράλληλα πολλά προβλήματα διαδικαστικά, ακόμη και νομικές υποθέσεις θα σας αποδιοργανώσουν και θα σας δημιουργήσουν άγχος και εκνευρισμό. Φροντίστε να μην έρθετε σε ρήξη με τους ανωτέρους σας ή με τους συνεργάτες σας. Τα οικογενειακά σας ζητήματα απαιτούν ψυχραιμία για να τα τακτοποιήσετε. Αισθηματικά πιστεύετε ότι τα πράγματα επιλύονται, αλλά μάλλον δεν έχετε σαφή εικόνα της κατάστασης. Οι αδέσμευτοι θέλετε να βρεθείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες.
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Η συμπεριφορά σας και οι επιλογές σας μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα και να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Αν και θα είστε πολύ δημιουργικοί, θα πρέπει να κοιτάτε πολλές φορές το ίδιο πράγμα πριν πάρετε κάποια απόφαση, είναι μεγάλες οι πιθανότητες να κάνετε λάθη και θα σας στοιχίσουν στην καριέρα σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, αποφύγετε τις σπατάλες. Πιθανόν να πρέπει να βοηθήσετε κάποιο μέλος της οικογενείας σας. Αισθηματικά σκέφτεστε να αλλάξετε πορεία και πιθανόν να δημιουργήσετε εντάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες.
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η αυτοσυγκράτηση θα ήταν ό, τι καλύτερο για να μην καταστρέψετε αυτό που χτίσατε σε κάθε τομέα. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και εφευρετικοί για να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό οικογενειακό σας πρόβλημα. Προσέξτε την συμπεριφορά σας προς τους ανωτέρους σας και σε άτομα κύρους. Μην ανοίγεστε και μη συζητάτε με αναρμόδιους τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή και θα ήταν καλό να αποφύγετε τις σπατάλες και τις επικίνδυνες επενδύσεις. Αισθηματικά αν είστε προσεκτικοί και ήρεμοι θα περάσετε πολύ καλά. Οι αδέσμευτοι μάλλον είστε απόμακροι και σκεφτικοί.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και θα έχετε την υποστήριξη ατόμων σημαντικών που θα σας βοηθήσουν στον τομέα της καριέρας και στα επαγγελματικά σας σχέδια . Υπάρχουν θαυμάσιες προοπτικές εξέλιξης στην καριέρα σας και θα σας βοηθήσουν άτομα που σχετίζονται με το αντικείμενο της ενασχόλησης σας. Θα κάνετε πιθανόν μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με κάποιο άτομο κύρους. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, αλλά ακόμη δεν σταθεροποιούνται  και αυτό σας αγχώνει. Αισθηματικά είστε κάπως εσωστρεφείς. Οι αδέσμευτοι θα ήταν καλό να αποφύγετε μια συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει.
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Το πιθανότερο είναι να αναθεωρήσετε τις μέχρι τώρα επαγγελματικές σας συνεργασίες, κάποιες νέες προοπτικές ανοίγονται τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην καριέρα σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από δικές σας πρωτοβουλίες και τις πιθανές αλλαγές που θα κάνετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες . Θα έχετε πολύ μεγάλη υποστήριξη από άτομα κύρους και θα μπορέσετε να προβάλετε την θετική σας εικόνα προς τα έξω. Αισθηματικά μάλλον κάποια άγχη με τα οικονομικά σας κάνουν νωχελικούς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ένα έκτακτο περιστατικό που θα σας εντυπωσιάσει μια νέα γνωριμία.
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα σας απασχολήσουν κάποιες επιλογές σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας, προσπαθήστε να είστε πολύ αντικειμενικοί με τα κριτήρια που θα επιλέξετε για να αποφασίσετε. Αποφύγετε κάθε οικονομικό ρίσκο. Ζητήματα διαδικαστικά και εκκρεμότητες θα σας εκνευρίσουν και μπορεί να είστε εριστικοί προς τους συνεργάτες σας ή προς άτομα που έχουν σχέση με την καριέρα σας. Αισθηματικά δεν νοιώθετε ικανοποιημένοι από τον σύντροφό σας και την μεταξύ σας σχέση και θα ήταν καλό να μην δυσκολεύετε τα πράγματα. Οι αδέσμευτοι σκέφτεστε κάποιες τελευταίες γνωριμίες.
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Η πίεση από τις υπερβολικές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αγχώσει, παρ’ όλα αυτά όμως θα δείξετε συνέπεια και επιμέλεια και έτσι θα επιβραβευθείτε γι’ αυτό. Προσέξτε την συμπεριφορά σας προς τα μέλη της οικογενείας σας και αποφύγετε τις εντάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και θα μπορέσετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά  θα είστε αρκετά απόμακροι από τον σύντροφό σας, επηρεασμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στον επαγγελματικό σας χώρο, θα ήταν καλό να διαχωρίσετε τα πράγματα. Οι αδέσμευτοι θα προτιμήσετε να είστε μόνοι σας.
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων και θα βρεθείτε σε μια πολύ καλή ευκαιρία να αναπτύξετε τους στόχους σας. Γενικά τα επαγγελματικά σας θα έχουν θετικές εξελίξεις και η καριέρα σας θα έχει ανοδική πορεία αν επιδείξετε συνέπεια και επιμέλεια. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις σε θέματα οικογενειακά, μπορεί να έχετε προβλήματα για μεγάλο διάστημα. Στα οικονομικά σας απαιτείται πολύ καλή οργάνωση και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα . Αισθηματικά  θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον σύντροφό σας και τις απαιτήσεις σας. Οι αδέσμευτοι θέλετε χρόνο για να αποφασίσετε.
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Αν και θα είστε πολύ πιεσμένοι από τις υποχρεώσεις σας και τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στα επαγγελματικά σας θέματα, τελικά θα βγείτε κερδισμένοι. Θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας απέναντι σε άτομα που σχετίζονται με την εξέλιξη της καριέρας σας και να είστε ψύχραιμοι σε όλες τις καταστάσεις, διαφορετικά θα έχετε μακροχρόνια προβλήματα . Τα οικονομικά σας, αν και φαίνεται να σταθεροποιούνται, θα πρέπει να τα προσέξετε και να μην κάνετε κινήσεις που έχουν ρίσκο. Αισθηματικά αποφύγετε τα ξεκαθαρίσματα δεν είναι κατάλληλη στιγμή. Οι αδέσμευτοι είστε απόμακροι.
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα σε υποθέσεις που έχουν μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Γενικότερα στον επαγγελματικό σας τομέα θα δείτε τα πράγματα να εξελίσσονται θετικά και θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποιες νέες συνεργασίες ή υποθέσεις που εκκρεμούσαν. Πολλοί στόχοι σας θα ξεκινήσουν να προχωρούν και θα δείτε τα πρώτα καλά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες επιλογές. Αισθηματικά αναθεωρείτε την μέχρι τώρα στάση σας και αντιμετωπίζετε δυναμικά την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε με κάποια σας επιλογή.