Οργισμένη διαμαρτυρία του ΑΟ Σύρου για τα όσα έγιναν στον τελικό – Ζητά τη διαγραφή του Γ. Ζαράνη

Οργισμένη διαμαρτυρία του ΑΟ Σύρου για τα όσα έγιναν στον τελικό – Ζητά τη διαγραφή του Γ. Ζαράνη

 

 

 

 
 
Με μια καταγγελία φωτιά ο ΑΟ Σύρου βάλει κατά πάντων για την διεξαγωγή του τελικού του πρωταθλήματος της Α’ Κυκλάδων και χαρακτηρίζει «ηθικό αυτουργό» τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιάννη Ζαράνη για την απώλεια του πρωταθλήματος.
 
 
Ο ΑΟΣ χαρακτηρίζει «τελικό-παρωδία» την αναμέτρηση τονίζοντας ότι δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός της FIFA και της ΕΠΟ ο οποίος όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρει «ο κανονισμός έκανε λόγο για οριστική διακοπή του αγώνα σε περίπτωση εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ,καθώς επίσης και ρήψης αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου. Κάτι το οποίο συνέβη την περασμένη Κυριακή στην Πάρο και μάλιστα δεν συνέβη μία φορά αλλά τρεις(!) στο ημίχρονο του αγώνα ,όπου κινήθηκαν απειλητικά φίλαθλοι του Α.Ο.Πανναξιακού (και οι οποίοι μάλιστα φορούσαν διακριτικά ρούχα της ομάδας τους), εναντίον του διαιτητικού τρύου καθώς επίσης και με αποκορύφωμα βέβαια λίγα λεπτά πριν τη λήξη της παράτασης όταν οι παίκτες και παράγοντες του Πανναξιακού, έτρεχαν να βγάλουν από το γήπεδο τούς οπαδούς της ομάδας τους, που προσπάθησαν να προπηλακίσουν τον κ. Ζαράνη, ενώ στην εξέδρα άλλοι είχαν επιτεθεί σε φιλάθλους του Α.Ο. Σύρου με αποτέλεσμα να τραυματίσουν δύο απ’ αυτούς , οι οποίοι μπορούν να το καταμαρτυρήσουν».
 
 
Ο ΑΟΣ καταγγέλλει την ανυπαρξία παρατηρητή στο παιχνίδι κάτι που όπως αναφέρεται δηλώνει την διάλυση της ΕΠΣ και επιρρίπτει ευθύνη στην ΕΠΣ Κυκλάδων για την μη ύπαρξη αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο της Πάρου, και ζητά 
1.την παραδειγματική τιμωρία του κου Ζαράνη και την διαγραφή του από τους πίνακες διαιτητών. 
2. την σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων με την παρουσία παραγόντων του ΑΟ Σύρου και του κ. Ζαράνη προκειμένου να εκτεθούν όλες οι απόψεις.