Γεμάτες ευλογίες οι τελευταίες μέρες του Απρίλη

Γεμάτες ευλογίες οι τελευταίες μέρες του Απρίλη

 

 

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Απρίλη και είμαστε τυχεροί γιατί είναι γεμάτες ευλογίες. Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική γιατί ξεκινάει η περίοδος της "Φλωραλίας", μια εποχή γεμάτη ευλογίες, θετικότητα και γονιμότητα. Σήμερα λοιπόν η ρωμαϊκή θεότητα Φλώρα γιορτάζει και μαζί της όλη η πλάση.
 
Τα λουλούδια είναι από μόνα τους μήνυμα αισιοδοξίας! Βγείτε έξω, απολαύστε την ημέρα, πάρτε βαθιές αναπνοές, αποβάλλετε την μαυρίλα της αρνητικότητας και κάντε θετικές σκέψεις προγραμματίζοντας βήμα - βήμα το καλύτερο μέλλον σας!!!
 
Εσείς που θέλετε να κάνετε εξωτερικές δουλειές, αδράξτε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον κήπο, όπως το να τον καθαρίσετε ή να φυτέψετε νέους σπόρους και λουλούδια.  Για εσάς που θέλετε να κάνετε ασκήσεις με πέτρες και κρυστάλλους, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε έναν κρύσταλλο για κάθε ένα από τα πέντε στοιχεία, έτσι ώστε να εξισορροπήσετε την ενέργειά σας.
 
Πολύ σημαντική επίσης και η αυριανή μέρα, καθώς είναι ευκαιρία ενεργειακού καθαρισμού της δημιουργικότητάς μας. Πολλοί άνθρωποι νιώθουν μπλοκαρισμένοι και στάσιμοι τελευταία και σε αυτό δε συμβάλει μόνο το φεγγάρι που φορτίζει περνώντας από τον δεύτερο οίκο των παρθένων. Έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε και να προχωρήσετε στη ζωή σας και αυτές οι μέρες αποτελούν την τρανταχτή ευκαιρία για ενεργειακό απεμπλοκάρισμα και κάθαρση! 
 
Οι επόμενες μέρες είναι των υπόλοιπων στοιχείων νερού και φωτιάς καθώς μπαίνει και ο Μάιος με τη σειρά του, αλλά βέβαια  το αποκορύφωμα είναι την Κυριακή που έχουμε ένα ολόγιομο φεγγάρι στους Σκορπιούς.
 
Είναι ένα ιδιαίτερο φεγγάρι αναγέννησης, ανάπλασης και αφύπνισης. Αφύπνισης γιατί είναι στην καρδιά της Άνοιξης και αφυπνίζεται η γη με τη θεσπέσια συλλογή λουλουδιών αλλά και της δικής μας αφύπνισης, που συμβάλει να δούμε τα πράγματα στη ζωή μας πιο προσεκτικά και με μεγαλύτερη διορατικότητα.
 
Επίσης είναι ένα φεγγάρι που προσδίδει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά στη ζωή μας όπως ενδιαφέρον, γοητεία, χαρά και διασκέδαση! Το καλό είναι ότι τα καλά στοιχεία των ημερών αυτών, θα συνεχιστούν λίγο ακόμα μετά την πανσέληνο!
 
Μαρία Μ. Σκαγιά
Mykonos Alternative Center