Σκοτεινά σημεία στην εξαφάνιση της μικρής Άνι

Σκοτεινά σημεία στην εξαφάνιση της μικρής Άνι

 

 

Οι αστυνομικοί επισημαίνουν πως υπάρχουν σκοτεινά σημεία και αντιφάσεις στην κατάθεση της μητέρας της 4χρονης και προσπαθούν να την εντοπίσουν γρήγορα, καθώς έχουν υπόνοιες ότι κινδυνεύει η ζωή της.
 
Εφτά μέρες μετά την εξαφάνιση της μικρής Άνι και το περίεργο ραντεβού σε παιδική χαρά όπου η 25χρονη μητέρα εμπιστεύτηκε το παιδί της, όπως ισχυρίστηκε, σε μια νεαρή με διαφορετικού χρώματος μάτια και έφυγε για τη Βουλγαρία.
 
Η μητέρα του κοριτσιού από τη Βουλγαρία, Μπορίσοβα Δημητρίνα, παραδέχτηκε ότι άφησε το μικρό κοριτσάκι της σε μια συμπατριώτισσά της, που γνώριζε μόνο το μικρό της όνομα και τη λένε Σίλβια. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείει και αυτό της αγοραπωλησίας.
 
Σύμφωνα με την κατάθεση της 25χρονης μητέρας, χρειάστηκε να πάει για μερικές ημέρες στην πατρίδα της. Αγόρασε ένα φθηνό καρτοκινητό και το έδωσε στη σχεδόν άγνωστη γυναίκα για να επικοινωνεί μαζί της όσο θα έλειπε στη Βουλγαρία.
 
Από την Βουλγαρία, όπως αναφέρει η μητέρα της Άνι, επικοινωνούσε με τη Σίλβια, ωστόσο κάποια στιγμή η γυναίκα της είπε πως το παιδί χάθηκε. Όπως της ανέφερε, είχαν πάει στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαχίνη και Ακομινάτου κοντά στην Ομόνοια.
 
Έπειτα από εκείνη τη συνομιλία, η μητέρα έχασε τα ίχνη όχι μόνο της μικρής της κόρης αλλά και της γυναίκας, που έχει καστανά μαλλιά και ύψος περίπου 1,70 μ., ενώ το χαρακτηριστικό της είναι τα μάτια της που έχουν διαφορετικό χρώμα.
 
Στους αστυνομικούς η 25χρονη Βουλγάρα είπε πως πλέον δεν έχει καν τον αριθμό του τηλεφώνου που είχε αγοράσει στην Σύλβια, τον είχε γράψει σε ένα χαρτί το οποίο ξέχασε όπως ισχυρίζεται στη Σόφια…
 
Την ιστορία της 25χρονης επιβεβαιώνει και ο 70χρονος που τη φιλοξενεί στην Αθήνα, ωστόσο οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.