Ψήφισμα διαμαρτυρίας του δήμου Μυκόνου για τα αποθεματικά των Δήμων

Ψήφισμα διαμαρτυρίας του δήμου Μυκόνου για τα αποθεματικά των Δήμων

 

 

Ο Δήμος Μυκόνου ενώνει την φωνή του με τους υπόλοιπους Δήμους της Χώρας και εκφράζει την διαμαρτυρία του για την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να ζητήσει την μεταφορά των αποθεματικών των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ΤτΕ. 

 

Με χθεσινή ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο προχωρά σε ψήφισμα διαμαρτυρίας εκφράζοντας την αντίθεσή του σε μια εξέλιξη που θα "παγώσει" τα σχέδια του Δήμου Μυκόνου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς. 

 

Ο κ. Κουκάς έκανε λόγο για οδυνηρό χτύπημα στον Δήμο Μυκόνου ο οποίος έχει στο αποθεματικό του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με το οποίο έχει δρομολογήσει μια σειρά έργων που έχουν αποτυπωθεί στο τεχνικό του πρόγραμμα. 

 

"Τα χρήματα αυτά δεν ανήκουν σε μας αλλά στους πολίτες" ανέφερε από την πλευρά του ο Φρατζέσκος Βιγλιάρης εκφράζοντας την κάθετη αντίθεσή του με την απόφαση της κυβέρνησης. 

 

Να υπάρξει πατριωτισμός όταν η πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο, ζήτησε από την πλευρά του ο Δ. Ρουσουνέλος, ζητώντας να υπάρξει ένας πατριωτικός διάλογος.