Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι συναυλίες της Μουσικής Σχολής Δημήτρη Φίννις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι συναυλίες της Μουσικής Σχολής Δημήτρη Φίννις

 

 

 

 

Το Σάββατο, 18 Απριλίου 2015,  διοργανώθηκε από τη Σχολή και τη Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου, αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα με τίτλο "Χίλια και ένα περιστέρια". Τη βραδιά πλαισίωσε η Λαϊκή Ορχήστρα της Σχολής, αποτελούμενη από σπουδαστές λαϊκών οργάνων, με δάσκαλο και ενορχηστρωτή το Σταύρο Λοϊζο.
 
Τα παιδιά δούλεψαν ομαδικά και με αγάπη και εκ του αποτελέσματος απέδειξαν ότι είναι άξιοι συνεχιστές του ποιοτικού λαϊκού τραγουδιού και της λαϊκής μας Παράδοσης. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας χάρισαν μία βραδιά γεμάτη κέφι, ζωντάνια, όμορφα και αγαπημένα τραγούδια και πολλή συγκίνηση.
 
Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης, κος Γιάννης Γυφτοκώστας και την παρακολούθησε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κος Κουκάς Κώστας, η αντιδήμαρχος Κα Γρυπάρη, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε έρανος υπέρ του Συλλόγου και συγκεντρώθηκε το ποσό των 1.850,00 Ευρώ.
 
Σειρά είχαν την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, οι σπουδαστές των κλασικών οργάνων της Σχολής, να παρουσιάσουν την πρόοδό τους, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 15 χρόνια της Σχολής.
 
Πραγματοποιήθηκαν τρεις διαδοχικές εκδηλώσεις και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνεύοντας κομάτια του κλασικού ρεπερτορίου, με αρτιότητα, άψογη εμφάνιση και ποιοτική εκτέλεση. Τα παιδιά ανταμοίφθηκαν για την επιμέλεια και την αγάπη τους στη μουσική με δυνατό χειροκρότημα και οι γονείς απόλαυσαν τις εκδηλώσεις με άνεση χώρου και χρόνου.
 
Η Μουσική Σχολή ευχαριστεί όλους όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε για την υποστήριξη και την αγάπη τους αλλά και για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για οικονομική και υλική βοήθεια για τους Εθελοντές Μυκόνου, τη ΦΛΟΓΑ και τη Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη!