Στα σκαριά νέο κρητικό σκεύασμα

Στα σκαριά νέο κρητικό σκεύασμα

 

 

Το δίκταμο, το θυμάρι και το φασκόμηλο, αποτελούν τρία από τα μοναδικά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες βότανα της Κρήτης και μαζί με το περίφημο λάδι της περιοχής, το κρητικό ελαιόλαδο, αποτελούν τη βάση για ένα νέο κρητικό σκεύασμα που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα σε κάψουλες για εύκολη κατάποση!
 
Το προϊόν αυτό, είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας από καθηγητές του Πανεπιστημίου της Κρήτης σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών του Ρεθύμνου, καθώς και γνωστής φαρμακοβιομηχανίας.
 
Έχει κατοχυρωθεί με παγκόσμια πατέντα και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά ως η φυσική - φυτική λύση για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της κοινής γρίπης, αφού σύμφωνα με τις έρευνες: 
 
προστατεύει από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, ανακουφίζει από το κρυολόγημα, καταπολεμά την κοινή γρίπη, είναι αντιπυρετικό κι έχει αναλγητικές ιδιότητες.
 
Η επιτυχία αυτού του ελληνικού φυτικού σκευάσματος, αναμένεται να φέρει την επανάσταση στην ελληνική γεωργία, τη συστηματική βοτανοκαλλιέργεια, καθώς και στις εξαγωγές, αφού θα απαιτούνται πλέον τεράστιες ποσότητες των βοτάνων που αποτελούν τα συστατικά για αυτή την επαναστατική φόρμουλα! Μια ακόμη απλή λύση από το ανεξάντλητο και ανεκμετάλλευτο φαρμακείο  της ελληνικής φύσης!!! 
 
Μαρία Σκαγιά