Η Μύκονος ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη στην Ελλάδα για να ζήσεις για πάντα

Η Μύκονος ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη στην Ελλάδα για να ζήσεις για πάντα

 

 

 

Τη δεύτερη θέση του ισπανικού περιοδικού HOLA κατέκτησε η Μύκονο, σε αφιέρωμά του για τα παραθαλάσια μέρη της Ελλάδας, όπου ο καθένας θα ήθελε να περάσει όλη την υπόλοιπη ζωή του.
 
Η Σαντορίνη βγαίνει πρωταθλήτρια στις προτιμήσεις των Ισπανών, αφού έχουν επιλέξει τρία διαφορετικά χωριά του νησιού για να περάσει κάποιος τη ζωή του, με την Οία να είναι στην πρώτη θέση, τα Φηρά στην έκτη και το Φηροστεφάνι στην δέκατη.
 
Το αφιέρωμα αναφέρει:
 
«Λευκά, πεντακάθαρα, σκαρφαλωμένα πάνω στα βράχια με θέα τη θάλασσα, με μπλε θόλους στην κορυφή, μεσαιωνικά, ιστορικά, με στενά δρομάκια στολισμένα με μπουκαμβίλιες. Εικόνες που είναι σαν φωτογραφίες για τις βάλεις σε κορνίζα.
 
Αυτή είναι η καλύτερη σύνοψη του αρώματος της Μεσογείου.
Στο νότιο Αιγαίο, η Σαντορίνη είναι το μαγευτικό νησί της Ελλάδα, γεμάτο με ρομαντικά χωριά που απλώνονται μέσα από τους ηφαιστειακούς της βράχους.
 
Τα Φηρά και το Φηροστεφάνι είναι ίσως τα πιο φωτογενή μέρη της του νησιού, αλλά η Οία είναι το πιο αναγνωρίσιμο χωριό των Κυκλάδων με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα. Δείτε παρακάτω αυτά και άλλα υπέροχα χωριά της Ελλάδα, όπου μπορείτε να περάσετε ειδυλλιακές τις διακοπές σας στη Μεσόγειο».
 
Οι υπόλοιπες προτιμήσεις των Ισπανών σύμφωνα με το περιοδικό HOLA είναι το Ρέθυμνο στην τρίτη θέση, η Ύδρα στην τέταρτη, η Πάργα στην πέμπτη θέση, η Ρόδος στην έβδομη, η Παροικία στην όγδοη και η Σπέτσες στην ένατη.