Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα για το Περιβάλλον

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα για το Περιβάλλον

 

 

 

Τριήμερο εκδηλώσεων εκπαιδευσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στη Μύκονο, πρόκειται να πραγματοποιήσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Μυκόνου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και η WWF Ελλάς, τη Δευτέρα 20 Απριλίου έως και την Τετάρτη 22 Απριλίου.
 
Στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς.
 
Ημερίδα πρόκειται να γίνει την Tρίτη 21 Απριλίου στις 19:00 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι, με θέμα «Επαναχρησιμοποίηση – Ανακύκλωση – Κομποστοποίηση. Ελαχιστοποίηση του οικολογικού μας αποτυπώματατος».
 
Ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο Βαγγέλης Πελέκης αντιπρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ, η Μαρία Σπαρτινού, Δρ. Βιολόγος, υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Κυκλάδων και ο Δημήτρης Καλφάκης, μέλος του Δ.Σ. του "ΜΟΙΚΟΝΟΣ", αστικός συνεταιρισμός για την ανακύκλωση στην Μύκονο.
 
Στην ημερίδα θα μοιραστεί ενημερωτικό φυλλάδιο της ΚΔΕΠΠΑΜ με θέμα «Πρόληψη, Eπαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση» το οποίο θα αποτελέσει και την αφορμή των συζητήσεων, με το κοινό.